OB kunne ikke holde løftet til bysbørnene

Der blev gået til stålet på Fionia Park i går. Her er det OB's Morten Hansen, der duellerer mod en Brabrand-spiller.
Foto: Carsten Bundgaard

OB kunne ikke holde løftet til bysbørnene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et mål kort før tid gjorde ondt på OB, men endnu mere ondt på naboerne fra FC Fyn

FODBOLD: Skæbnen havde indrettet sig så lunefuld, at OB havde lokalrivalerne FC Fyns skæbne i sine hule hænder. En sejr over Brabrand ville give Viggo Jensen & co muligheden for at rykke forbi århusianerne og indtage den vigtige andenplads. Det er god lir, som OB-træner Henrik Clausen udtalte her i avisen forleden. Samme Henrik Clausen havde i øvrigt lovet Viggo Jensen en sejr efter den famøse David Nielsen-sag. Rigtig god lir!

OB stillede op uden superliga-spillere, men som en klog tilskuer bemærkede, så spiller de unge knægte ofte bedre alene. Og det var også OB, der sad på kampen i en småsøvnig første halvleg. Anders Torpegaards indlæg ind i hovedet på Pelle Weber var det spillemæssige højdepunkt. Men det egentlige højdepunkt kom i form af et jubelbrøl fra Atletikken, som fik det til at gippe i Brabrand-spillerne.

Tændt efter pausen

Måske var det presset fra nabo-stadionet, der gjorde det, men Brabrand kom anderledes tændt ud til anden halvleg. Og efter 10 minutter havde OB-målmand Christian Kier været nede og ligge et par gange. I et kvarters tid trak det op til en ude-scoring, men de unge OB'ere fik redet stormen af og genvandt kontrollen.

Men efter 82 minutter bød muligheden sig. Indskiftede Kim Ankjær Nielsen slap alene fri i feltets højre side, men Brabrands målmand parerede flot. Anfører Theis Pedersen havde få minutter senere et giftigt frisparksforsøg, men uden gevinst. Og bedst, som man havde indstillet sig på en uafgjort, så gik det, som det så ofte går. Et Brabrand-frispark blev slået ind i feltet, hvor OB i første omgang fik clearet, men returbolden faldt lige ned i højreskøjten på Christoffer Mørk, som resolut helflugtede den ind bag Christian Kier. Herefter kastede hjemmeholdet alle mand frem i et desperat håb om en udligning. Men ak ...

Et hårdt slag for OB'erne. Men mon ikke, det føltes endnu hårdere godt 100 meter derfra i FC Fyn-omklædningsrummet?

Anfører: Vi ville vinde

Inden kampen luftede konspirationsteoretikerne tanken om, at OB og Brabrand begge ville stille sig tilfredse med en pointdeling.

OB's nederlag var en bet for FC Fyn, og de mistroiske kunne fristes til at tro, at OB ikke ville have noget imod at have lokalrivalerne i rækken endnu en sæson.

Denne diskussion ville OB-træner Henrik Clausen ikke gå ind i. Men det ville anfører Theis Pedersen derimod:

- Vi har en målsætning på holdet, og en del af denne var at vinde i dag. Vi går klart mere efter sejren, end Brabrand gør, og vi spiller absolut ikke defensivt. Vi står tilbage med en åndssvag følelse af at have givet en masse uden at få noget som helst.

OB kunne ikke holde løftet til bysbørnene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce