OB kan lure i Kerteminde


OB kan lure i Kerteminde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FODBOLD: Efter godt en uge i Danmark vender West Bromwich Albion i morgen hjem til Birmingham.

Men først er der lige den sidste træningskamp, som Kerteminde Stadion har fornøjelsen af at lægge græstæppe til i aften kl. 19.

Her er FC Midtjylland modstanderen, og det er jo meget betids for OB, der på søndag skal møde Zidan og kompagni i Herning.

B1909's træner, Tommy Møller Nielsen, der både bor i Kerteminde og er skandinavisk scout for WBA og har formidlet klubbens danske træningsophold, glæder sig til kampen.

- Det er enestående lejlighed til at se ét af de hold, der skal spille mod Manchester United og Arsenal og alle de andre på Kerteminde Stadion. Og så se dem mod nogle af tidens største profiler i Superligaen, siger Tommy Møller.

West Bromwich indledte i tirsdags det danske ophold med at spille 0-0 mod OB for så i lørdags at vinde 2-0 over FCFredericia.

I de mellemliggende dage har de så trænet på B1909's anlæg.

- De har været meget glade for opholdet, så det har været en succes. Der er mange i B1909, der har leveret et stort stykke arbejde for at få det til at fungere, og jeg er sikker på, West Bromwich kommer igen, siger Tommy Møller.

Men foreløbig skal englænderne med de to danskere, Martin Albrechtsen og Thomas Gaardsøe, i truppen prøve kræfter med holdet, der deler Superligaens førsteplads med OB.

Og mon ikke én og anden fra Ådalen lægger vejen forbi for at kigge lidt på ham dér Mohamed Zidan og alle de andre.

OB kan lure i Kerteminde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce