OB-direktør vil sælge største profiler

OB-direktør Thomas Christensen er indstillet på at sælge OB's største profiler: Johan Absalonsen, Djemba-Djemba og Peter Utaka.
Foto: POULSEN LARS/POLFOTO

OB-direktør vil sælge største profiler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OB skal turde at sælge de største profiler, mener direktør Thomas Christensen. Tabet af de bedste spillere giver til gengæld dynamik i truppen.

OB har meldt ud, at klubbens satser på at holde sammen på SAS Ligaens førerhold. Alligevel er direktør Thomas Christensen indstillet på at sælge OB's største profiler.

Dermed åbner Christensen muligheden for, at spillere som Eric Djemba-Djemba, Peter Utaka og Johan Absalonsen ikke er med i forårets kampe, hvor fynboerne skal forsøge at hive DM-guldet hjem.

- Vi skal turde at sælge spillerne, for det skaber også en dynamik i truppen. Så når buddet er der, og vi sportsligt kan holde fast i udviklingen, så sælger vi gerne Ulrik Laursen, Djiby Fall, Jonas Borring... Eller en af de nuværende store profiler, siger Thomas Christensen til Ekstra Bladet.

Netop salget af Djiby Fall tidligere i år til russiske Lokomotiv Moskva er hovedårsagen til, at OB som den eneste klub i SAS Ligaen forventer et overskud for 2009.

- Transfer er en naturlig del af forretningen. Sådan bliver det også i fremtiden, fastslår Thomas Christensen.

OB topper landets bedste række med 38 point - et point mere end forfølgerne fra FC København.

OB-direktør vil sælge største profiler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce