OB blankede Blokhus af


OB blankede Blokhus af

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OB's reserver havde et gear mere end de nordjyske gæster. Ghanesiske Clottey imponerede

OB II

blokhus

3-0

2. division vest

FODBOLD: Mens der snakkes meget om de afrikanske angrebsperler Djiby Fall og Peter Utaka, har der været mere stille om den lille ghaneser Emmanuel Clottey. Men lørdagens kamp mod nordjyske FC Blokhus indikerede, at der er en kommende profil gemt i den spinkle sputnik.

Blokhus, som ellers leder tankerne hen på bølgeskvulp og skumfester, kom til Ådalen som etter og ubesejret. Og de startede også aggressivt, og efter fem minutter var den myreflittige og lynende hurtige Quincy Antipas kommet frem til et par afslutninger.

Men OB åd sig ind i kampen og fik langsomt overtaget på midtbanen, hvor Morten Bisgaard viste, at han har superliga-drive og overblik.

Den første store OB-chance opstod, da Clottey satte i femte gear og hentede en ellers håbløs bold, hvorefter han lavede en "Elkjær" på baglinjen. Desværre sad hans afslutning lige på målmanden. Det var bestemt ikke første gang, at Clotteys overlegne speed skulle få Blokhus-forsvarerne til at ligne strandede hvaler.

Det lugtede dog længe af en målløs halvleg, men i det allersidste minut fik OB bragt sig i front. Bisgaard førte bolden frem og fik lagt den af til Jacob Mouritsen, hvis hårde, flade aflevering mod bagerste stolpe blev tacklet ind af Pelle Weber.

Målet gav OB en masse energi, og de satte sig fra starten af anden halvleg tonstungt på begivenhederne. Alle andenboldene havnede på stribede fødder, og gang på gang begejstrerede Clottey de fremmødte med sin gazelle-fart og fine teknik. Det trak længe op til en ny OB-scoring, men tilskuerne til et kvarter før tid, før et Bolaños-frispark blev følt ind i hovedet på Pelle Weber, som nu var dobbelt målscorer. Cristian Bolaños var for et par måneder siden tæt på et superliga-gennembrud, men i dag skuffede han med mange forkerte beslutninger og for satsede driblinger.

Bisgaard satte punktum

Blokhus satsede nu med mange høje bolde ned mod Christian Kier i OB-målet, men de fleste af disse havnede i panden på store, stærke Metin Celik. Det lugtede mere af endnu en OB-scoring. Og den kom også i dybt inde i overtiden, da Morten Bisgaard fangede en retur-bold og med masser af coolness spadserede igennem Blokhus-bagkæden. Blokhus måtte se de tre point strande i Ådalen.

OB-træner Jens Plambech var efterfølgende yderst tilfreds med holdet og roste flere af spillerne. Og ikke overrakende fik især Clottey mange pæne ord med på vejen.

- Han er en helt fantastisk spiller. Han er for tiden i en indkøringsfase her i klubben, og han er bestemt en "coming man" på superligaholdet.

OB blankede Blokhus af

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce