OB ansætter B1913's talentchef


OB ansætter B1913's talentchef

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HÅNDPLUKKET: Allan Drud skal arbejde for Lars Høgh og være chefspejder i Ådalen

FODBOLD: OB A/S har oprettet en ny stilling og ansat en "chefscout".

Frit oversat en "chefspejder" - en mand, der skal holde øje med nye talenter, samarbejde med andre klubber og varetage de unge spilleres trivsel i Ådalen - samt en masse andet.

OB's valg faldt på B1913's talentchef Allan Drud, der har sagt ja tak til jobbet og starter 1. januar.

Dermed mister B1913 en mand, der har stået stor respekt om for den store indsats, han har ydet for at udvikle B1913's i forvejen velsmurte ungdomsarbejde.

Brænder for striberne

OB får til gengæld en mand, der brænder for de unge spillere, samarbejdet med forældrene - og for de stribede farver, han selv har spillet i.

- Jeg har været utrolig glad for at være i B1913, og det bliver svært at slippe arbejdet dér, men jeg må sige, at jeg glæder mig meget til springet op til en fuld-professionel klub med alle de muligheder, det giver, siger Allan Drud, der kan notere fire divisionskampe for OB tilbage i 1979.

Den aktive karriere bød også på et par år i B1909 og en oprykning i 1981 under selveste Jack Johnson, inden familien kaldte højere og højere på den unge skolelærer, der derfor trappede ned.

Men op gennem firserne og halvfemserne har Allan Drud været træner i en flot buket af fynske klubber som Skt. Klemens/Fangel, BBB, Dalum, OB, TPI og Marienlyst.

Fremover bliver det Allan Druds opgave på storebror OB's vegne at holde kontakt med netop klubber som disse.

- Det er meget vigtigt, at de andre klubber føler, at OB respekterer det store udviklingsarbejde, de laver, siger Allan Drud.

Han skal også skal styrke arbejdet med de unge talenter i OB's egne gemakker.

- Og det er netop noget af det, jeg interesserer mig for, siger Allan Drud, der i det daglige fortsat vil arbejde som lærer på Nordmarkskolen i Søndersø og også har det job og sin lærer-erfaring som ballast i arbejdet med de unge spillere og deres forældre.

Netværk af spejdere

Sammen med OB's sportsdirektør Lars Høgh skal Allan Drud skal også udvikle et omfattende net af talentspejdere - både i ind- og udland og på Fyn.

Allan Drud, der er 47 år, ved ikke rigtig, om hans fodboldhjerte er blåt, stribet eller rødt. I virkeligheden er det nok lidt af hvert.

- Jeg er jo ikke som sådan "blå", selv om jeg arbejder i B1913, men vel heller ikke direkte "stribet" eller "rød", selv om jeg selvfølgelig har spillet for de stribede og de røde. Men det er heller ikke afgørende for det, jeg skal lave fremover, siger Allan Drud.

- B1913 har sagt, at de er kede af, at jeg rejser, og det er da trods alt bedre, end hvis de var glade for at slippe af med mig, siger den nye - stribede - chefscout.

OB ansætter B1913's talentchef

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce