OB-anfører står over igen

Marco Lund (tv.) er stadig og anfører Kenneth Emil Petersen (th.) er heller ikke med mod Lyngby for OB onsdag aften. Foto: Birgitte Carol Heiberg

OB-anfører står over igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hverken Kenneth Emil Petersen, Marco Lund eller Mikkel Desler er klar til onsdag aftens kamp mod Lyngby i Odense

FODBOLD: Kenneth Emil Petersen trænede fuldt med, da sneen var ryddet til en times trænings på OB's kunstgræsbane i Ådalen her tirsdag middag, men han melder fra til kampen mod Lyngby onsdag aften.

- Jeg bliver ikke klar, selv om jeg forsøgte at træne fuldt med. Men jeg kunne mærke, at det ikke var helt godt i tacklingerne og i spillet med bolden. Skaden sidder på anklen på den indvendige ledbånd og den er stadig hævet og blå, så jeg forsøger at blive helt klar til på søndag i Brøndby i stedet, sagde Kenneth Emil Petersen, der vred om på kunstgræsset i Farum i fredags.

- Jeg vred om på det 'skønne' kunstgræs. Man glider mere på almindeligt græs. Overordnet er jeg ikke imod kunstgræs - der er spillere, der bliver rigtigt dygtige på det underlag, men jeg er glad for, at jeg ikke spiller om 10-15 år, når alle baner er kunstgræs, tilføjede Kenneth Emil Petersen efter træningen.

Marco Lund er syg og heller ikke Mikkel Desler bliver klar med en ankelskade.

OB-anfører står over igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce