OB-anfører: Vores defensiv er væk

Reserve-anfører Chris Sørensen er ikke tilfreds med den måde, defensiven fungerer på i det nye OB-system.
Foto: Rumle Skafte

OB-anfører: Vores defensiv er væk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Reserve-anfører Chris Sørensen taler om store defensive tilvænnings-problemer i det nye diamant-system

FODBOLD: Det var en af de formiddage i Ådalen, hvor spillerne med deres medbragte tallerkner valgte den mest trange vej fra omklædningsrummet ved at gå bag om den barak, der også udgør omklædnings-faciliteterne i Odense Sport & Events hovedprodukt.

Ude på bane 1 hersede Viggo Jensen og Uffe Pedersen med de seks spillere, der ikke fik mange spilleminutter i weekenden:

Emmanuel Clottey, Peter Nymann, Anders K. Jacobsen, Matti Lund Nielsen, Timmi Johansen og Jonas Troest.

Det sluttede med en-mod-en-spil og uden at genere nogen af de andre:

Emmanuel Clottey er svær at fange og få lagt ned på græsset ...

Så kom de nedkæmpede fra slaget på heden dumpende drysvis fra noget løbe- og styrketræning.

Og så var det, at anfører Chris Sørensen iført tallerken og bestik gik foran barakken og stillede sig til rådighed for forklaringer om sammenbruddet i Herning.

- Der er selvfølgelig noget om, at vi ikke virkede klar deroppe. Men ser vi på detaljerne, så får modstanderne igen som mod Nordsjælland alt for meget frirum mellem kæderne. Vi ligger for langt fra hinanden, mener Chris Sørensen.

- Det er en tendens til, at modstanderne udnytter den plads, vi giver dem, når de får vendt spillet fra side til side.

Hænger med tre

- Vi har stadig problemer med at finde ud af, hvor vi skal stå og få afklaret, hvad der er rigtigt. Rent defensivt havde vi også store problemer mod Nordsjælland, men de var bare ikke så skarpe oppe foran som midtjyderne, vurderer Chris Sørensen.

Han taler også om, at når den offensive midtbanemand Henrik Hansen rykker i dybt løb ind i modstandernes forsvarskæde, og bolden bliver mistet, så hænger OB med to angribere og en Henrik Hansen i modstandernes felt.

- Så kommer vores to yderste midtbanespillere, Hans Henrik Andreasen og Absalonsen, til at løbe solen sort. Jeg har aldrig oplevet dem trætte et kvarter før tid, som de var i Herning.

- Vi har offensivt forbedret nogle ting, men det har altså skabt os kvaler defensivt, som vi skal have løst, så vi kan stå mere kompakt.

- Måske skal vi spille lidt mere sikkert og vente lidt, inden vi sætter gang i angrebsaktionerne.

- Diamanten kræver, at nogen skal løbe en masse, men det bør begrænses ved, at vi står med kæderne tættere sammen enten lidt højere eller lavere i banen. Lige nu bliver der løbet for mange kilometer.

Trænerne bestemmer

Chris Sørensen ved dog godt, at han kun analyserer spillet, som han ser det.

- Det er ikke vores arbejde at vurdere, om diamanten skal laves om eller ej. Det er trænerne, der stiller holdet og bestemmer måden, som vi spiller på. Men der skal ske nogen ting rent defensivt, mener han.

- Det er tydeligt for alle. Vi har fået en lærestreg, selv om vi ikke skal nedgøre alt, bare fordi vi nu har tabt en ud af 33 kampe i turneringen.

- Men det er klart, at nederlaget svier lidt, selv om vi stadig kan være stolte over at have fået ni point i fire kampe. Det er ikke andet at gøre end bare at klø på, sagde Chris Sørensen, inden han gik i cafeteriaet for at få kød på tallerkenen.

OB-anfører: Vores defensiv er væk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce