OB har skrevet en to-årig kontrakt med Jacob Buus, der rykker op i Superliga-truppen til sommer.

FODBOLD: OB har skrevet en to-årig kontrakt med Jacob Buus, der rykker op fra U19 Ligatruppen til Superligatruppen med virkning fra sommer.

OB skriver sådan om kontrakten på ob.dk:

19-årige Jacob Buus Jacobsen kan se frem til at prøve kræfter med tilværelsen som fuldtidsprofessionel, når han til sommer tager springet fra U19 Ligatruppen til Alka Superligatruppen. Jacob Buus har underskrevet en kontrakt, der holder den alsidige spiller i OB-truppen frem til sommeren 2018.

- Jacob Buus er en rigtig spændende spiller, der tidligere har optrådt på den centrale midtbane og senest som højre kant og højre back. Han har grebet chancen, når han fået den i Reserveligaen og sammen med ligatruppen, og samtidig har han arbejdet hårdt og målrettet i det daglige hos U19 truppen. Vi er stolte over, at endnu en af vores egne fynske spillere, der oprindeligt kommer fra Øens Hold-samarbejdsklubberne, tager springet op i ligatruppen, og det er jeg også sikker på, at hans barndomsklub Fraugde GIF er. Vi glæder os til at følge hans fortsatte udvikling i de kommende år, siger OB’s sportsdirektør Jesper Hansen.

  • fyens.dk