OB lod den lange forsvarer Frederik Tingager agere farlig AGF-angriber under onsdagens træning.

FODBOLD: AGF har inden Superligaens forårspremiere på Trefor Park mod OB fået tilført et nyt luftvåben, som fynboerne normalt i kampe mod Midtjylland har haft svært ved at neutralisere:

Morten Rasmussen med tilnavnet Duncan spiller helt i front i Glenn Riddersholms karakteriske 4-1-4-1-system, som han har taget med sig fra heden til den jyske hovedstad.

Derfor trænede OB onsdag i at tage hensyn til så luftstærk en type ved at lade tometer-manden Frederik Tingager agere angriber, som han iøvrigt ofte har gjort, når hans tidligere klub Holbæk har haft svært ved at finde løsninger og åbninger.

- Ved at sende Frederik op i front får vi forsvaret til at fokusere på andre bevægelser og løb omkring ham, forklarer OB-træner Kent Nielsen før fredagens store provinsdrama.

- AGF spiller meget anderledes med Riddersholm som træner end under Morten Wieghorst og det er præcis derfor, at Kim Aabech ikke er med, for de spiller meget mere på den direkte bold op mod Morten Rasmussen.

Frederik Tingager selv er ikke i betragtning til OB-truppen, selv om han også er et offensivt alternativ med sin højde i begge straffesparksfelter.

Frederik Tingager slæber en karantænedag med sig fra Holbæk og kan først komme i betragtning til OB's trup og hold i næste fredags udekamp mod AaB.

  • fyens.dk