I forårets første kamp fredag spiller OB med sørgebind til ære for Jens Erik Nøttrup, som døde 10. februar i år.

Odense: Der er Superliga-premiere for Odense Boldklub, når de i morgen ved forårets første kamp står over for modstanderen AGF. Men spillerdragten får ekstra tilbehør i form af et sort sørgebind, som spillerne vil bære på den ene arm.

Sørgebindet bliver taget i brug for at mindes den tidligere OB-spiller Jens Erik Nøttrup, bedre kendt som 'Tarok'. Han døde 10. februar i år.

- Vi har valgt at spille med sørgebind, fordi Jens Erik har haft en stor betydning for OB. Derfor vil vi gerne mindes ham og samtidig vise familien, at vores tanker går til dem, fortæller Jesper Hansen, sportsdirektør i OB.

Betydeligt aftryk i OB

Jens Erik Nøttrup spillede på det OB-hold, som i 1977 vandt det første mesterskab i klubbens historie. Richard Møller Nielsen førte an på trænerbænken i den periode.

- Vi har nogle spillere, som har haft stor betydning for den stolte historik, der er i klubben. Jens Erik var en af dem, og han har blandt andet været med på et af vores guldhold. Han har sat et betydeligt aftryk i OB, og derfor vil vi gerne ære ham på den her måde, siger Jesper Hansen.

Læs mere om Jens Erik Nøttrups fodboldhistorie og navnet 'Tarok': OB-mester i 1977: Jens Erik Nøttrup død

  • Af:

Mere om emnet

Se alle
6
Se video: Leif Rasmussen om OB's forårspremiere

Se video: Leif Rasmussen om OB's forårspremiere

Riddersholm før OB: Vi er nået langt

Riddersholm før OB: Vi er nået langt

OB: Schjønberg bakker Grytebust op før AGF-kamp

OB: Schjønberg bakker Grytebust op før AGF-kamp