OB: Laursen og Ludwig nu også udenfor

Ryan Johnson Laursens baglår gør knuder, som det ellers ikke har gjort meget længe. Her er wingbacken i duel med Godsway Donyoh fra FC Nordsjælland. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)

OB: Laursen og Ludwig nu også udenfor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FODBOLD: Den gamle anfører og nuværende viasat-ekspert Kenneth Emil Petersen var forbi Ådalen og han blev straks anråbt inde fra bane 1 af træner Jakob Michelsen.

- Hej KEP, kan du spille søndag aften?

Der var et gran af alvor i spørgsmålet, for der var kun omkring tolv voksne liga-spillere på græs inde på bane 1, hvor Jakob Michelsen på et tidspunkt også lige verbalt måtte hanke op i spillernes koncentration i den brogede flok.

Der var også en god nyhed men lad os starte med de grumme først.

Alexander Ludwig har problemer og var ikke tilstede.

Ryan Johnson Laursen gik hurtigt ud med et stramt baglår.

Ramon Leeuwin spiller ikke på grund af lægproblemer.

Julius Eskesen træner ikke de næste otte uger på grund af en skade på ledbånd og lidt på korsbåndet efter et sammenstød med FC Nordsjællands anfører Victor Nielsson.

Jacob Barrett Laursen er også færdig for formentlig resten af sæsoner med et brækket ribben og en punkteret lunge.

Nicklas Helenius har fået et vrid i ledbåndet lige under knæet og spiller ikke.

Det var seks dårlige meldinger, men til gengæld var Marco Lund for første gang tilbage i fuld træning med de øvrige efter sine fiberskader og kan være et tema til startformationen i Parken, selv om det vil være et hårdt udlæg for den atletiske stopper. Det afhænger i høj grad af konsekvensen af Alexander Ludwigs usikre situation.

Bænken i Parken vil formentlig blive indtaget af unge folk som Mads Frøkjær-Jensen, Yao Dieudonne, Jonathan Harboe, Gustav Grubbe, Jeppe Obbekjær og måske endda Valdemar Kwasniak og Max Fenger, der alle var med til torsdags-træningen i Ådalen. Ude på bænken kan rutinerede Rasmus Festersen så passe på flokken.

LYT TIL PODCASTEN ABILDTRUP & RASMUSSEN PÅ FYENS.DK

OB: Laursen og Ludwig nu også udenfor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce