Uffe Pedersen, der to gange blev dansk mester som spiller i klubben, stopper som talentchef i Ådalen.

OB’s talentchef Uffe Pedersen stopper i klubben med udgangen af juni.

Uffe Pedersen har været et vigtigt omdrejningspunkt i OB og i klubbens talentudvikling i en lang årrække. Han har således en stor del af æren for, at klubben atter er kommet på landkortet, når det gælder udviklingen af spillere, der har værktøjerne til at tage springet fra talenthold til Alka Superliga, skriver OB i en pressemeddelelse.

- Vi har kæmpe respekt for det arbejde, Uffe Pedersen har gjort for OB i en meget lang årrække. Som aktiv var han en del af klubbens mesterhold i både 1977 og 1982, og siden har han i flere omgange som både cheftræner, assistenttræner og som talentchef ydet et stort bidrag og en enorm indsats. Han har altid været parat til at træde til, hvis der har været brug for ham, og han har altid sat klubbens behov højest, siger OB’s sportsdirektør Jesper Hansen.

Uffe Pedersen har haft mange gode år i OB.

- Det gælder både årene som cheftræner, som assistent for Roald Poulsen i 1989 og som talentansvarlig. Jeg har nydt at arbejde med de mange unge talentfulde trænere og spillere i klubben, og de har fyldt meget i min hverdag. Samtidig har det været spændende som uddannelsesansvarlig i klubben at være en del af det fantastiske samarbejde, der har været med Odense Kommunes uddannelsesinstitutioner, og det håber jeg vil fortsætte til glæde for både skoler, talenter og sportsklubber, siger Uffe Pedersen.

På grund af jobbets karakter, har Uffe Pedersen ønsket, at det allerede nu er nye kræfter, der tager over, når det gælder forhandlinger af kontrakter med spillere og trænere, samt det øvrige arbejde, der peger frem mod den anden side af sommerferien. Det ønske har OB efterkommet, således at Uffe Pedersen ikke længere vil være en del af hverdagen i Odense Boldklub.

  • Michael Bager

    Af:

    Jeg er journalist på Jysk Fynske Mediers aktualitet-, samfunds- og erhvervsredaktion i Odense. Jeg skriver både til Fyens.dk, Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis. Jeg har tidligere været mad- og boganmelder på avisen, arbejdet som webjournalist og været nyhedsredaktør på den tidligere radio Klubben i Fynske Medier, Jeg bor i Odense med min datter.