OB II tog AaB II til allersidst


OB II tog AaB II til allersidst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De stribede fynboer scorede tre gange i de sidste tre minutter på Hornevej i Aalborg

FODBOLD: OB's andethold fejrede grundlovsdagen med en tidlig eftermiddagskamp så langt væk som på Hornevej i Aalborg Øst.

Men selv om det emmer af stolthed over mesterskabet på de kanter, så havde AaB's Superliga-reserver det svært.

- Det er meget langt tid siden, at vi har haft så godt styr på en modstander, som denne her gang. Jeg tror, at nordjyderne har følt det meget vanskeligt, mente OB's træner Henrik Clausen efter kampen.

Jyder holdt fra fadet

- Vi stod godt på banen og havde selv tilløb til noget, der lignede chancer. Vi havde styr på defensiven og offensivt var vi gode til at variere med korte og lidt længere bolde i 1. halvleg.

Efter pausen kom AaB mere med, men havde indtil OB afgjorde kampen haft blot et spark på mål.

Et skarpt hjørnespark tre minutter før tid fra Morten Hansen bugserede Niels Christian Hegelund i eget gardin, og så gik nordjyderne helt i opløsning.

Ynglinge-spiller scorede

Efter et kontraløb kom Pelle Weber alene med målmanden og scorede sikkert til 0-2 to minutter efter, og i sidste minut gjorde Morten Hansen det slemme ved værterne, da han smart lobbede bolden over sig selv og sendte ynglingespilleren Anders Stig Jensen til scoring.

Han var kommet på banen sammen med Kim Nielsen, mens den sidste udskiftningsmulighed ikke var blevet brugt, selv om assistenttræner Søren Peter Jørgensen ellers var skrevet på holdkortet!

Stærk Papa Diop

Moustapha Papa Diop gjorde det ifølge OB-bulletinerne godt på den centrale midtbane, hvor anfører Theis Pedersen var væk med karantæne. Han er dog klar igen mod topholdet Brabrand på Fionia Park på søndag.

Til gengæld er det mere end tvivlsomt om Metin Celik når at komme sig over en lyskeskade.

OB II tog AaB II til allersidst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce