OB: FCK stadig storhold

Flemming Østergaard vinker efter 13 år farvel til posten som bestyrelsesformand i FCK.
Foto: Jørgen Hansen

OB: FCK stadig storhold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OB's administrerende direktør roser Flemming Østergaard for hans bidrag til dansk fodbold, og han er ikke parat til at afskrive FCK.

I denne sæson kæmper OB og FCK om herredømmet i dansk fodbold. I ligaen er OB et skridt foran FCK, og den fynske klub kommer til at fremlægge et langt bedre regnskab end den traditionelle storebror fra hovedstaden.

Nu stopper Flemming Østergaard som formand i økonomisk hårdt ramte Parken Sport & Entertainment, men OB-direktør Thomas Christensen er ikke parat til at afskrive FCK på sigt.

- Jeg har ingen kommentarer til, hvad det specifikt betyder for FCK, at Flemming Østergaard stopper. Men Parken har stadig et langt større forretningsgrundlag end os.

- Så vi har stadig noget at løbe efter forretningsmæssigt, og jeg tror, at FCK på fodboldbanerne også fremover vil være knivskarp, siger Thomas Christensen.

Thomas Christensen var nabo til Parken, da han var formand for Boldklubben Skjold, hvis lokaler ligger få meter fra Parkens store betonbyggeri. Dermed har han fra nærmeste hold fulgt med i det arbejde, Flemming Østergaard har udrettet med Parken og FCK.

- Med sin stil og forretningsmæssige sans skabte han et helt andet forretningsgrundlag og formede en klub, der kunne være modpol i Brøndby. Rivaliseringen mellem de to løftede dansk fodbold, vurderer Thomas Christensen.

- Jeg vil ikke kalde Parken for en decideret inspiration for os i OB, men på den anden side har udviklingen i Parken bidraget til, at danske klubber er gået nye veje. Overliggeren for, hvad der kunne lade sig gøre, er blevet løftet væsentligt gennem hans arbejde, siger Thomas Christensen.

OB: FCK stadig storhold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce