OB: Det skal nok falde på plads


OB: Det skal nok falde på plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter Utaka og Chris Sørensen mangler kun Andreasens og Troests forlængelser

Fodbold: OB har kun et par hængepartier i defensiv-klipperne Hans Henrik Andreasen og Jonas Troest, før superliga-truppen er på plads.

Forlængelserne af Peter Utaka og Chris Sørensen, med henholdsvis ét og to år og begge frem til sommeren 2012, faldt på plads i starten af ugen.

Direktør Kim Brink er i første omgang overbevist om, at forhandlingerne med Hans Henrik Andreasen falder positivt ud. Den nuværende kontrakt udløber til sommer.

- Akkurat som med Chris Sørensen har det været et længere forhandlingsforløb, men også i Andreasens tilfælde er jeg optimist og forventer da en relativ hurtig afklaring, siger Brink.

- Når det gælder Jonas Troest, hvis kontrakt også udløber til sommer, så var han jo igennem et længere skadesforløb. Derfor har jeg tidligere sagt, at Troest nu skal have et forløb uden skader og operationer og have en del spilletid, før vi går videre med forhandlingerne, og sådan er det fortsat, men Troest har jo haft et godt forløb på det seneste, siger Brink.

OB havde træningsfri i går, men træner i dag. Det er overvejende sandsynligt, at superliga-truppen forbliver i Danmark, indtil superliga-premieren på lørdag otte dage mod FC Midtjylland på udebane. Spirende tanker om at returnere til det indre Andalusiens glæder virker foreløbig skrinlagt.

OB: Det skal nok falde på plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce