Nytårsbrag på isen: Bulldogs vil have fart i skøjterne mod Rødovre

Topscorer Dale Mitchell i fuld fremdrift for Odense Bulldogs i et af de tidligere opgør mod Rødovre Mighty Bulls. Foto: Yilmaz Polat

Nytårsbrag på isen: Bulldogs vil have fart i skøjterne mod Rødovre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odense Bulldogs møder friske op til nytårsbrag efter en uges kamppause, mens Rødovre spiller den tredje kamp på fire dage.

Ishockey: Dagene mellem jul og nytår er traditionelt store hockeydage, hvor der er tæt program i Ishockeyligaen. Det gælder også i år med tre runder på fire dage. Men pudsigt nok har Odense Bulldogs kun én kamp i årets sidste uge - lørdagens hjemmekamp mod Rødovre Mighty Bulls, der til gengæld spiller den tredje kamp på fire dage.

Efter hjemmekampene onsdag mod Aalborg og fredag mod lokalrivalerne Rungsted skal Rødovre en tur over Storebælt til sæsonens fjerde opgør mod Odense. To af de tre første opgør er endt med sejre til Rødovre med cifrene 2-0 og 5-1, men Bulldogs vandt det seneste møde 7-3 i Rødovre den 1. december.

- I den kamp fik vi nogle hurtige mål i starten. Vi var dygtige til at score på vores chancer, og det må gerne gentage sig, siger Mads True, assisterende træner for Odense Bulldogs.

Umiddelbart vil man tænke, at det må være en fordel for Bulldogs at møde veludhvilede op til lørdagens dyst mod et hold, der spiller den tredje kamp på fire dage.

- Der er både fordele og ulemper. De kan være lidt trætte, men til gengæld er de oppe i gear, mens vi ikke har spillet siden fredag før jul, siger Mads True.

I den seneste kamp tabte Bulldogs 6-2 ude til et andet af topholdene, Aalborg.

- Da mødte vi et hold, der på dagen var bedre end os, mener Mads True, der har respekt for Rødovre.

- Rødovre har et godt hold med fire gode kæder, og de er gode på skøjterne. Vi skal skøjte så hurtigt som muligt og spille med høj fart, siger Mads True.

To mand med igen

Bulldogs har i forhold til kampen mod Aalborg to spillere med igen. Henrik Nielsen er tilbage efter en skade, og Asger Petersen er kommet hjem til Odense og har trænet med siden jul efter at være blevet siet fra, da den endelige danske trup til U20-VM i USA skulle udtages. Dermed har Bulldogs kun én spiller med til U20-VM, backen Christian Larsen.

Søren Nielsen og Nicolai Eriksen sidder stadig ude med skader hos Bulldogs.

Rødovre har to mand til U20-VM, Philip Schultz og Lasse Mortensen.

Inden fredagens runde lå Bulldogs på tredjepladsen, men konkurrenterne har spillet flere kampe. Det er tæt i tabellen, hvor det handler om at være blandt de seks bedste, der er direkte kvalificeret til kvartfinalerne, mens nummer syv, otte, ni og ti spiller om de to sidste kvartfinalepladser.

- Vi vil gerne tilbage på vindersporet. Det er blevet tættere i top-seks, så det gælder om at få de point, vi kan få. Når vi spiller godt, så er vi svære at slå, mener Mads True.

Nytårsbraget i Odense Isstadion begynder lørdag 30. december klokken 16.00. Bulldogs spiller i nye trøjer til kampen mod Rødovre. Efter kampen er der auktion over spillernes trøjer, der er signeret med spillerens autograf.

Nytårsbrag på isen: Bulldogs vil have fart i skøjterne mod Rødovre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce