Nyt rygte: Nu sendes Falk til FC København

Rasmus Falk fanget i en dans mellem FC Midtjyllands Jakob Poulsen og Erik Sviatchenko. Ifølge TV3 Sport er midtjyderne nu ikke længere favoritter til at overtage Rasmus Falk - det er FC København. Arkivfoto.
Foto: Yilmaz Polat

Nyt rygte: Nu sendes Falk til FC København

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FCK er ifølge TV3 Sport nu favorit til at få Rasmus Falks underskrift på en kontrakt, der skal gælde fra næste sæson. Dermed vil Falk kunne spille denne sæson færdig i OB.

For ikke så længe siden blev Brøndby nævnt som en seriøs kandidat til overtage Rasmus Falk, hvis kontrakt i OB udløber til sommer. Siden trængte danmarksmestrene fra FC Midtjylland sig frem i feltet af bejlere.

Men nu får de ifølge TV3 Sport begge baghjul af FC København, som angiveligt er favorit til at få Falks underskrift på en kontrakt.

Planen er ifølge TV3 Sport, at Nicolai Jørgensen skal sælges til en udenlandsk klub til sommer, og hans plads skal så overtages af Rasmus Falk. Sker det, vil Falks ønske om at gøre sæsonen færdig i OB, kunne gå i opfyldelse.

FCK har ingen kommentarer

Rasmus Falk sagde tirsdag til Sport Fyn, at han regnede med at spille for en ny klub pr. 1. juli i år - og at han forventede at kunne afsløre navnet på sin nye klub, inden transfervinduet lukker 31. januar.

Klubskiftet sker ifølge Falk, fordi han har en ambition om at vinde titler og spille europæiske kampe - og det er der ikke umiddelbart udsigt til i OB, forklarede han til Sport Fyn:

- Lige nu vurderer jeg, at det er for lang tid i forhold til min karriere at komme til at spille de sjove europæiske kampe og at komme til at spille med om guldet. Der må jeg være ærlig og sige, at der er i hvert fald tre-fire hold herhjemme, der er foran lige nu, sagde Falk om OB.

Hverken FC København eller cheftræner Ståle Solbakken har villet kommentere TV3 Sports oplysninger. Rasmus Lunds agent, Mads Bach Lund, har heller ikke kommenteret historien.

Nyt rygte: Nu sendes Falk til FC København

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce