Nyt nederlag: Svendborg Rabbits tabte igen til Randers

Mikkel Plannthin kæmpede sig til 10 rebounds og scorede 10 point for Svendborg Rabbits, og han var god til at finde sine holdkammerater, men det var ikke nok til at slå Randers. Foto: Michael Bager

Nyt nederlag: Svendborg Rabbits tabte igen til Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svendborg Rabbits måtte igen bøje sig for Randers Cimbria efter en kamp med for mange udfald af kaninerne.

Basketball: Svendborg Rabbits er kommet skidt ind i det nye år. Holdet har endnu ikke smagt sejrens sødme i 2018, og onsdag aften blev det til det tredje nederlag i træk i Basketligaen, da Randers vandt 81-74 foran 663 tilskuere i den sydfynske kaninhule.

Dermed fik Rabbits ikke revanche for nederlaget på 33 point i Randers for 14 dage siden, og Rabbits på sjettepladsen er nu fire point efter Randers og dårligst indbyrdes.

Rabbits førte inden sidste periode efter en stærk afslutning på tredje periode, hvor Rabbits forvandlede 43-51 til 57-53. Rabbits kom også foran 59-53, men faldt igen ud af kampen i sidste periode, hvor Randers-spillerne anført af Kyndahl Hill, Charlie Burgess og Deuce Bello for let fandt vejen til kurven.

- Når vi dækker godt op, så kører vores angreb også godt, sagde Rabbits-guarden Sebastian Åris efter kampen.

- Jeg er træt af at tabe. Vi træner hårdt to gange dagligt, så vi gør, hvad vi kan. Vi mangler at finde troen på os selv, sagde Sebastian Åris, der trods den kedelige stime har optimismen i behold.

- Vi har slået Hørsholm og Næstved og har været lige ved at slå Horsens, påpegede Sebastian Åris, der kan se frem til at møde topholdet Horsens på udebane i næste kamp om 14 dage.

Svendborg Rabbits-Randers Cimbria 74-81 (29-36)
Basketligaen
Periodecifre: 14-16, 15-20, 28-17, 17-28.

Kampens gang: 14-16, 29-36, 57-53, 74-81.

Point Svendborg Rabbits: Terrell Harris 17, Harding Nana 17, Demonte Flannigan 17, Mikkel Plannthin 10, Sebastian Åris 9, Rasmus Christensen 4.

Point Randers Cimbria: Kyndahl Hill 25, Charlie Burgess 16, Deuce Bello 15, Chris Nielsen 13, Richad Devon Thomas 6, Jerrel Williams 4, Casper Stage Jørgensen 2.

Bedste spillere: Svendborg Rabbits: Mikkel Plannthin. Randers Cimbria: Kyndahl Hill.

Dommere: Jakob Hors, Thorbjørn Milling og Morten Thomsen.

Tilskuere: 663.

Næste kamp: Torsdag 1. februar kl. 18.30: Horsens IC-Svendborg Rabbits.

Borgmesteren tryllede

"Borgmesteren fra Randers", Chris Nielsen, viste sine tryllenumre fra kampens start, da ligaens rekordholder i sin basketligakamp nummer 402 ramte to af sine finurlige skud på layup med høj bue og scorede de første fire point for Randers Cimbria.

Rabbits kom foran 14-8 efter scoringer af Harding Nana og Mikkel Plannthin midt i første periode. Men det var de sidste scoringer fra hjemmeholdet i første periode, som Randers vandt 16-14.

For mange afslutninger blev brændt, heriblandt flere lette layups. Der var heller ikke meget held med skuddene fra distancen. Kun et af 11 trepointforsøg gik i kurven i første halvleg. Det blev bedre i anden halvleg uden at være prangende, og totalt ramte Rabbits på fem af 22 trepointforsøg.

Den nye amerikanske Demonte Flannigan viste power under kurven og tog 13 rebounds og 17 point. Dermed delte han topscorerværdigheden hos Rabbits med Terrell Harris og Harding Nana.

Harding Nana var god til at angribe kurven i første halvleg, hvor den store camerouner scorede 13 point.

Rabbits kæmpede godt, og det lykkedes i modsætning til opgøret for 14 dage siden at vinde rebound-statistikken 43-38. Mikkel Plannthin hentede 10 rebounds, scorede 10 point og var god til at kreere spillet for sine holdkammerater med fire assisster.

Men Randers-spillerne havde større træfsikkerhed og spillede med større overblik i slutfasen.

En treer af Sebastian Åris til 74-78 med halvandet minut igen var det sidste rest af håb for Rabbits, der i de sidste angreb ikke fik kreeret brugbare afslutninger.

Nyt nederlag: Svendborg Rabbits tabte igen til Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce