Nederlag igen: Ny øretæve til Odense Bulldogs mod topholdet

Odense Bulldogs' målmand Teemu Seppänen måtte se sig passeret seks gange inden for de første 33 minutter af kampen mod topholdet Rungsted. Foto: Michael Bager

Nederlag igen: Ny øretæve til Odense Bulldogs mod topholdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rungsted vandt igen klart over Odense Bulldogs, der trods fire mål på stribe i aftenens kamp har tabt alle udekampe i denne sæson stort.

Ishockey: Topholdet Rungsted Seier Capital var som ventet for svær en opgave for bundholdet Odense Bulldogs. Rungsted vandt tirsdag aften 8-4 hjemme over Bulldogs, der bliver stående på ni point som ligaens nummer 10 og sidst, mens Rungsted topper ligaen med 29 point.

Den målrige dyst fik et besynderligt kampforløb, hvor de to hold skiftedes til at have stimer af scoringer.

Rungsted førte 2-0 efter første periode på to mål af Morten Jensen i det 15. og 18. minut.

I de to holds første kamp i Odense for tre uger siden vandt Rungsted 7-2, og denne tirsdag aften på hjemmebane viste Rungsted heller ingen nåde.

Marcus Olsson scorede til 3-0, Charlie Sarault til 4-0, Simon Fredriksson til 5-0 og Gustav Green til 6-0 i de første 13 minutter af anden periode.

Bulldogs-træner Pelle Svensson tog en timeout for at hanke op i tropperne. Teemu Seppänen fortsatte med at stå på mål hos Bulldogs, der var på vej mod et regulært sammenbrud som i tv-kampen forrige fredag mod Rødovre, der vandt 13-4 for en halv snes dage siden.

Håbet tændt for Bulldogs

I det sidste minut af anden periode scorede Bulldogs to gange inden for et halvt minut. Mål af Henry Hardarson til 6-1 og Ned Lukacevic til 6-2 gav Bulldogs-spillerne en flig af håb med ind i omklædningsrummet inden tredje periode.

Bulldogs-fremgangen fortsatte efter periodepausen. Søren Nielsen reducerede til 6-3 et par minutter inde i tredje periode, og Ned Lukacevic nettede til 6-4 - canadierens andet mål i kampen - med 13 minutter igen.

Rungsted slukkede den fynske drøm om et sensationelt comeback med Rasmus Thykjær Anderssons mål til 7-4 med 10 minutter igen.

Et halvt minut før tid scorede Robin Bergman til slutresultatet 8-4.

Dermed fortsatte Bulldogs den dårlige stime af udekampe. Det er blevet til store nederlag i samtlige fem opgør på udebane, hvor målene er raslet ind. I snit er der gået mere end syv mål ind pr. udekamp hos Bulldogs, der har lukket 37 mål ind i de fem udekampe.

Odense Bulldogs spiller på fredag bundkamp hjemme mod Herning Blue Fox, der ligger næstsidst, et point foran Bulldogs. Herning tabte tirsdag aften 3-1 ude til Sønderjyske.

Nederlag igen: Ny øretæve til Odense Bulldogs mod topholdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce