Fjerde nederlag i træk til Odense Bulldogs, der tabte stort til slutspilsrivalerne fra Rødovre.

Ishockey: Isen smelter under Odense Bulldogs. Den fynske ishockeyklub sejler rundt i Ishockeyligaen, hvor det torsdag aften blev til et ydmygende nederlag til slutspilsrivalerne Rødovre, der hjemme vandt med tenniscifrene 6-0.

Det var det fjerde liganederlag i træk for Odense Bulldogs, der har tabt fem kampe i træk, hvis man regner pokalsemifinalenederlaget på 0-7 mod Rungsted med.

Bulldogs er på femtepladsen nu tre point efter Rødovre, der er klart bedst indbyrdes med sejre i fire af sæsonens fem interne opgør. Og Bulldogs er i alvorlig fare for at ryge ud af top-seks, som giver direkte adgang til kvartfinalerne. Esbjerg er kun et point efter på sjettepladsen, og Rungsted på syvendepladsen har fem point op til Odense - og Rungsted har spillet en kamp færre. Netop Rungsted kommer til Odense fredag 9. februar i det, der ligner en nøglekamp om en slutspilsplads.

Der var gratis adgang til kampen i Rødovre Skøjte Arena, og de 2645 tilskuere fik masser af Rødovre-mål at glæde sig over.

Den tidligere Bulldogs-kaptajn Morten Andreasen åbnede festen med et mål i powerplay efter 12 minutter.

I anden periode raslede målene ind hos Bulldogs. Jonas Sass, Morten Andreasen, Nickas Carlsen og Andrey Chistakov scorede inden for otte minutter, og med stillingen 5-0 på tavlen efter blot 32 minutter havde Robin Rahm fået nok i målet. Den svenske Bulldogs-målmand blev erstattet af Andreas Lauridsen, der også måtte lukke et mål ind.

Det skete seks minutter inde i tredje periode, hvor Steffen Klarskov Nielsen scorede til 6-0 i powerplay.

Der var ingen bid i Bulldogs-angrebet, og Rødovres keeper Gasper Kroselj holdt buret rent, inden han på mandag drager til Sydkorea for at dyste for Slovenien ved vinter-OL.

Udvisningerne var nogenlunde ligeligt fordelt med tre til Rødovre og fire til Odense.

Der er noget at gruble over for Bulldogs-træner Mikael Gath inden næste kamp, der er på tirsdag ude mod Frederikshavn.

  • Hounsgaard_Hardy_(2015)_12

    Af:

    Journalist på Sport Fyn, sportsredaktionen for Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis og fyens.dk. Tidligere har jeg arbejdet som sportsredaktør på Fyns Amts Avis og som journalist på Tipsbladet. Jeg skriver blandt andet om ishockey, basketball og fodbold. Bor i Svendborg med min hustru.