Nyt job har løftet Mads Toppel

Mads Toppel får store roser fra sine omgivelser efter en stærk sæsonstart. Foto: Robert Wengler.

Nyt job har løftet Mads Toppel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I GANG: En periode som arbejdsløs gik ud over B1909-keeperens spil

FODBOLD: Han siger det selv: Nu kører det for Mads Toppel.

B1909's 22-årige målmand har fået en stærk indledning på sæsonen, og senest i 0-0 kampen mod Aarhus Fremad var han blandt hovedårsagerne til det ene point.

Træner Tommy Møller Nielsen roser ham for at være blevet langt bedre til at gå ud i feltet og til at bevare roen i kampene.

- Jeg har fået noget at lave. Det betyder meget for mig, siger Mads Toppel.

VVS-montøren havde i sidste sæson en længere periode uden job, og det var ikke noget for ham.

- Så går man bare derhjemme og rydder til side. Det er ikke det fedeste, for man vil jo gerne udrette noget i livet, siger Mads Toppel.

Mere ro på nu

Når det er sagt, så peger han dog også på de nu ordnede økonomiske forhold i klubben og samarbejdet med målmandstræner Claus From som årsager til den gode start.

- Der er bare mere ro på hele holdet. Og Claus og jeg har en meget fin kemi. Vi kan godt lide at være sammen. Vi bruger hver mandag til at snakke weekendens kamp igennem og herefter øve indlæg og indgreb i feltet. Så kører vi hårdt på med den fysiske træning om torsdagen i stedet, siger Mads Toppel, der er overbevist om, at det har hævet hans bundniveau, så de ofte afgørende fejl fra sidste sæson er væk.

- Mads lavede nogle fejl i sidste sæson, og når en målmand gør det, så koster det ofte en scoring. Men han reddede os jo samtidig i andre situationer, siger Tommy Møller Nielsen.

- Jeg er blevet mere voksen, og kan også komme igennem en kamp, hvor jeg ikke spiller specielt godt, siger Toppel.

I dag skal B1909 på Atletikstadion forsøge at lægge endnu tre point til den gode sæsonstart.

Modstanderen fra Roskilde har ikke fået den bedste sæsonstart, men TommyMøller Nielsen mener ikke, at sjællændernes resultater yder dem retfærdighed.

Men Mads Toppel er optimist.

- Nu formåede vi at holde nullet i Århus, og det er utroligt vigtigt, fordi vi i sidste sæson tabte så mange kampe til allersidst, siger han.

Nyt job har løftet Mads Toppel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce