Nyt VM-guld til OL-reserver


Nyt VM-guld til OL-reserver

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

RONING: Letvægtstoeren med OL-reserverne Mads Andersen og Bo Brask Helleberg vandt i går guld ved VM for de ikke-olympiske bådklasser, hvor det på sidstedagen i Banyoles, Spanien, også blev til en dansk bronzemedalje.

Med sejren gentog de to triumfen fra sidste år, og kan nu rejse tilbage til OL-træningslejren med bedste nyt i bagagen.

- Vi er sindssygt glade, og det er utroligt godt gået af Bo, der ror sin sidste sæson. Nu skal vi tilbage til træningslejren i Völkermarkt og kan sige, der kan I selv se venner, nu har I verdens bedste reserver, igen, sagde Mads Andersen.

Han og Helleberg, der i en kort periode faktisk sad i letvægtsfireren, tjener som reserver til det store OL-guldhåb, der trænes af Bent Jensen. Han er også normalt manden bag letvægtstoeren, men i hans fravær havde tidligere guldroer Thomas Poulsen trænet toeren frem mod VM.

Guldmedaljen var træner Bent Jensens 13., siden han startede som træner i 1990.

Gårsdagens VM-bronzemedalje blev hentet af herrernes tunge toer med styrmand, bestående af Morten Ølgaard Nielsen, Gunnar Levring og styrmand Jacob Neergaard. Trioen lå før de afsluttende 1000 meter helt nede på sidstepladsen, før spurten meget effektivt blev sat ind. (ritzau)

Nyt VM-guld til OL-reserver

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce