Nyt SH-hold vandt sikkert i sæsondebut


Nyt SH-hold vandt sikkert i sæsondebut

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kolding IF slået med 31-24 af et Svendborg-hold med ti nye spillere i truppen

KOLDING: Udskiftningen har været stor hos SH Svendborg før den nye sæson. Hele ti nye spillere er at finde i truppen, mens samme antal spillere er væk fra holdet, der i sidste sæson lå i toppen af 3. division. Blandt de mistede spillere er profiler som Ulrik Rasmussen, Christian Rieck og Mark Mahler.

De ti nye navne er de tre målmænd Peter Hansen, Jeppe Andersen og Hans Andersen, der er kommet fra henholdsvis Ollerup, Midtfyns HK og GOG's ynglinge, højre fløjen Benni Nydal (Ryslinge), stregen Daniel Mortensen (HF Odenses ynglinge) og bagspillerne Peter Skovgaard (Tved), Lasse Andersen (Søndersø), Steffen "Kahytten" og Jonas Hansen (Midtfyns HK).

Stor pauseføring

SH-træner Thomas Pedersens nye drenge fik den bedst tænkelige start, da holdet i går vandt 31-24 ude mod Kolding IF's tredjehold. Men sejren kunne have været meget større. SH gik lidt ned efter pausen efter en pauseføring på 19-8.

- Vi mister lidt koncentration. Vi kommer stadigvæk til masser af chancer, men brænder dem. Vi formår heller ikke at holde samme tempo som i første halvleg og sikrer reelt først sejren hundrede procent med fem minutter igen, mener Thomas Pedersen.

Fornuftig opstart

Han kunne se sit hold sætte sit store forspring over styr i løbet af anden halvleg, men Kolding IF kom dog aldrig tættere på end at være bagud med fem mål med ni minutter igen af kampen.

Trods de mange nye navne i SH-truppen så har holdet haft en fornuftig træningsopstart med bl.a. sejr over Tommerups 2. divisionhold. Holdet har siddet over de to første spillerunder for at få et par af spillerne hjem fra et ophold i USA. Det giver et mere kompakt spilleprogram, men det ser træner Thomas Pedersen ikke umiddelbart som en ulempe for holdet, der først spiller igen tirsdag den 30. oktober.

Kolding IF - SH 24-31 (8-19)

Håndbold, 3. division, herrer

Topscorer Kolding: Flemming Bager 8

Topscorere SH: Steffen "Kahytten" 6, Peter Skovgaard 6

Udvisninger: Kolding 1, SH 7

Tilskuere: 75

SH's næste kamp: Tirsdag d. 30. oktober hjemme mod Haderslev

Nyt SH-hold vandt sikkert i sæsondebut

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce