Nyoprykkerne fra HB Køge drømmer stort


Nyoprykkerne fra HB Køge drømmer stort

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HB Køge sikrede sig oprykning til Superligaen tirsdag aften, og klubben er allerede begyndt at drømme stort.

HB Køge er næsten lige rykket op i Superligaen, men holdet fra Østsjælland er allerede begyndt at drømme om langvarig overlevelse i landets bedste fodboldrække.

Sidst HB Køge rykkede op i Superligaen, for to år siden, varede festen kun et år, før holdet måtte tilbage i 1. division, men sådan skal det ikke være denne gang, siger træner Auri Skarbalius.

- Det var vi ikke stærke nok til for to år siden, men det er vi nu. Vi har et klart bedre hold, end vi havde ved seneste oprykning, og derfor er jeg mere optimistisk denne gang.

- Jeg tror, vi kan klare os fri af nedrykning, siger Auri Skarbalius til Politiken.

Oprykningen blev sikret tirsdag aften, da det sjællandske hold vandt 4-3 ude over FC Fyn i næstsidste runde i 1. division.

På grund af dårlig økonomi har HB Køge ikke haft tilladelse til at forstærke truppen med nye spillere.

Kravet lyder, at klubbernes egenkapital skal udgøre mindst 25 procent af de samlede lønudgifter, og det har ikke været tilfældet i HB Køge.

Derfor arbejder HB Køge intensivt på at skaffe sponsorer, så egenkapitalen kan komme op på det nødvendige niveau, hvor holdet igen må hente forstærkninger, siger sportsdirektør Per Rud.

- Halvdelen af vores spillere har derfor været amatører, den anden halvdel har kontraktudløb 30. juni.

- Når vi har fået økonomien på plads, handler det om at sikre aftaler med de spillere, der på imponerende vis og sammen med det stærke trænerteam har skaffet os en tilbagevenden til Superligaen, siger Per Rud.

Nyoprykkerne fra HB Køge drømmer stort

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce