Nymann: Jeg er åben for tilbud

Peter Nymann (tv.) jubler sammen med holdkammeraten Cristian Bolaños ved et tidligere lejlighed. Lige for tiden er der ikke så meget at juble over.
Foto: Yilmaz Polat

Nymann: Jeg er åben for tilbud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OB's lyn-hurtige kantspiller Peter Nymann er dumpet ned i hierarkiet.

FODBOLD: OB's lynhurtige højrefløj Peter Nymann er dumpet ned i hierarkiet efter systemskiftet til diamant-opstillingen på holdet.

Hans Henrik Andreasen er for tiden førstevalg, Morten Bisgaard, Matti Lund Nielsen og på det seneste Cristian Bolaños har udfyldt pladsen som højre midtbane.

- Jeg har fået nogle få minutter i kampene mod Turku. Det er da en mulighed at blive solgt, hvis nogen vil byde på mig. Det vil jeg se på med positive øjne, men jeg ville heller ikke have noget imod at tage det sidste år af min kontakt med OB med, siger Peter Nymann til Stiftstidende.

- Jeg er indstillet på at tage kampen op, og jeg stod i en lignende position efter sommerferien for et år siden og fik mig alligevel kæmpet ind på holdet.

- Men det er klart, at jeg skal tænke mig om, inden jeg skriver under på min næste kontrakt. Jeg skal have fast spilletid, for som 25-årig kan man ikke blive ved med at være et talent, tilføjer Peter Nymann.

Brug for anden type

- Systemskiftet har ikke været til min fordel, for der har været brug for en anden type. Men jeg mener nu nok, at jeg kan fylde den plads også i den nye opstilling, fordi jeg også har de nødvendige defensive kvaliteter. Jeg er blevet bedre til at komme ind i banen, men situationen lige nu er selvfølgelig ikke tilfredsstillende, siger Nymann.

- Jeg har ikke fået noget at vide om hvorfor, at jeg er lidt ude. Men det er klart, at så længe det går godt for holdet, så er det naturligvis svært for mig. Og det har jo set godt ud for holdet på det seneste, og så laver trænerne jo ikke om, mener han.

Alt kan ske i fodbold

- Der kan ske meget i fodbold, men der skal drastiske ændringer til, før jeg starter inde igen. Det går bedre til træning, og jeg har tid til at komme bedre i fysisk form. Jeg er en lille spiller, der har haft ry for at være let at skubbe væk, men jeg har arbejdet meget på at få mere styrke, siger Nymann.

- Nu kan vi jo være seks mand på bænken, men det er ikke optimalt for mig i en længere periode at sidde dér. så vil jeg hellere spille på 2. divisionsholdet, fastslår han.

Cheftræner Lars Olsen bekræfter, at prioriteringerne i en 4-4-2 med diamant er lidt anderledes.

- Midtbanen er ikke så flad, og når vi forsvarer, skal kanterne arbejde mere ind i banen. Nymann og Bolaños er lidt samme typer, og der er måske ikke plads til dem begge, siger Lars Olsen

- Der er andre, som måske er bedre fra felt til felt, og vi kan ikke både puste og have mel i munden. Det er nyt for Hans Henrik Andreasen og Johan Absalonsen at arbejde på den måde.

Ny opgaver for seks

- I virkeligheden spiller kun fire markspillere på samme måde på deres pladser som i foråret. Så meget har vi lavet om. Kun Anders Møller Christensen, Atle Roar Håland, Chris Sørensen og Djiby Fall har samme opgaver. I betragtning af, at systemet er nyt for de fleste på holdet, så er det gået godt.

- Henrik Hansen, Nymann og Bolaños har kompetencer i hurtighed, men er ikke erobringsstærke. Derfor gælder det om at finde den rette balance på holdet, mener Lars Olsen.

Nymann: Jeg er åben for tilbud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce