Nyegaard tvivler på Anjas herredrømme


Nyegaard tvivler på Anjas herredrømme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anja Andersen vil vinde herrernes Champions League. Det er en flot drøm, men drømmen bliver ikke til virkelighed, vurderer Bent Nyegaard.

Anja Andersen har i B.T. meldt ud, at hun på sigt vil træne et dansk herrehåndboldhold. Og at hun tror på, at hun i løbet af to-tre år vil kunne føre det til sejr i Champions League.

Håndboldeksperten Bent Nyegaard, der selv både har være kvinde - og herretræner, tror ikke, at den sidste del af profetien går i opfyldelse.

- Vi var nogle såkaldte eksperter, der sagde "roligt nu", da hun meldte ud, at hun ville vinde Champions League med Slagelse, men det gjorde hun jo. Men at vinde Champions League med et herrehold, dér snakker vi om en helt anderledes størrelse. Hun skal konkurrere med FC Barcelona, Ciudad Real, THW Kiel og så videre. Det er sundt og godt at have drømme, men den her bliver ikke til mere end en drøm, siger Bent Nyegaard til Ritzau.

-Jeg har den dybeste respekt for det, der skete i Slagelse, men man kan ikke overføre det til et herrehold. Da Anja Andersen gik ind i Slagelse, var Ikast og Viborg blandt de bedste kvindehold i Europa. Men med de budgetter, klubberne har i Spanien og Tyskland, er det urealistisk at forestille sig, at vi i Danmark skulle kunne få et hold, der kan vinde Champions League for herrerne, vurderer Bent Nyegaard.

Anja Andersen vandt tre gange Champions League som træner for Slagelse og er nu træner for FCK Håndbolds kvinder.

Nyegaard tvivler på Anjas herredrømme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce