Nye tilskuere til ishockey: Odense Bulldogs inviterer de studerende til tribunefest

Spillerne fra Odense Bulldogs løber på isen i sidste sæsons semifinaleserie mod Gentofte Stars. Fredag er der lagt op til tribunefest i Odense Isstadion, hvor byens studerende er inviteret til ishockey. Foto: Yilmaz Polat

Nye tilskuere til ishockey: Odense Bulldogs inviterer de studerende til tribunefest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med billige billetter håber Odense Bulldogs at se flere hundrede af byens studerende til ishockey fredag aften mod Gentofte Stars.

Ishockey: Fredag er for nogen lig med hockeyfest. Men der er plads til flere, når der spilles ishockey i Odense Isstadion. Derfor har Odense Bulldogs henvendt sig byens studerende for at få flere af de unge til at møde op til fredagens hjemmekamp mod Gentofte Stars.

- Vi har i samarbejde med Heidis Bier Bar og Carlsberg inviteret de studerende i Odense til kampen. For 25 kroner får de en billet og en øl til kampen og en værdivoucher til brug på Heidis Bier Bar, siger Allan Hoffmann, daglig leder i Odense Bulldogs.

Torsdag middag var der solgt 140 online-billetter med det særlige tilbud, hvor målet er at få nye folk til at interessere sig for ishockey.

- Vi forventer omkring 300 nye ishockeytilskuere til kampen. Hvis 10-15 af dem synes, det er så sjovt og spændende, at de gerne kommer igen, så har vi fået nye tilskuere til de kommende kampe, siger Allan Hoffmann.

Odense Bulldogs har to sociologi-studerende tilknyttet, og de har spurgt tilskuere på vej ud af hallen om oplevelsen i det hurtige spil med puck og stav.

- Undersøgelsen har vist, at for få kender reglerne. Så vi vil udbrede kendskabet ved at lægge sedler med de mest simple regler i spillet ud på tilskuerpladserne, siger Allan Hoffmann.

Flere tilskuere

Det er første gang siden jul, at Bulldogs spiller hjemme en fredag aften, hvor der altid er flere tilskuere end til tirsdags- og søndagskampene.

- Vi forventer et sted mellem 1600 og 2000 tilskuere til kampen, siger Allan Hoffmann, der er godt tilfreds med tilskuertallene i denne sæson.

- Vi ligger 17-18 procent foran samme tidspunkt i sidste sæson. Vi har en kerne af tilskuere, der kommer hver gang - også til de kampe, hvor der kun kommer 800-900 tilskuere, siger Allan Hoffmann.

Det er blot blevet til en sejr i de seneste seks kampe for Odense Bulldogs, som dog har fået point ud af anstrengelserne i to af de tabte kampe siden nytår - straffeslagsafgørelserne mod Frederikshavn og Sønderjyske. I begge kampe udlignede Bulldogs få sekunder før slutfløjtet i den ordinære tid, da målmand Robin Rahm var taget ud.

De point kan vise sig at være værdifulde, når regnskabet skal gøres op sidst i februar efter de 50 runder af grundspillet. Der er tæt kamp om de seks pladser, der går direkte i kvartfinalerne, mens nummer syv, otte, ni og ti spiller det såkaldte play-in (7 mod 10, 8 mod 9) om de to sidste kvartfinalepladser.

Odense Bulldogs er på fjerdepladsen med 64 point for 36 kampe. Der er blot seks point ned til Esbjerg på syvendepladsen, men Bulldogs har dog spillet en eller to kampe færre end de øvrige hold.

De to hjemmekampe mod Gentofte fredag aften og topholdet Herning søndag eftermiddag er opgør, hvor Bulldogs helst skal have point på kontoen for at holde sig inde i slutspilsvarmen. Især fredagsmatchen mod Gentofte er en nøglekamp, hvor Bulldogs med en sejr kan holde Gentofte (nummer otte med 54 point for 37 kampe) på afstand.

Fredagens match begynder klokken 19.30 i Odense Isstadion.

Nye tilskuere til ishockey: Odense Bulldogs inviterer de studerende til tribunefest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce