Nye samba- rytmer i Middelfart


Nye samba- rytmer i Middelfart

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny brasiliansk kantspiller er ankommet tids nok til at være med i sæsonens første test

VOLLEYBALL: Den første pejling af sæsonens styrkeforhold er lige på nippet for volleyfolket, der som bekendt ofte skal vænne sig til nye ansigter og nye navne ved sæsonstart.

I Middelfart har hele seks nye spillere sat deres aftryk på sæsonoptakten, omend den senest ankomne, brasilianske Georg Emmerich Antal Filho, næppe kan have nået at sprede mange sambarytmer i Middelfart, før han sammen med resten af truppen drog til pokalkampen på Frederiksberg i aftes.

Hurtig angrebsarm

- Han er en god servemodtager, der kan være med til at stabilisere os, og så har han en hurtig angrebsarm. Han er måske ikke så muskuløs, men er mere den atletiske type, der kan flytte sig hurtigt, siger sportschef Jakob Petersen.

Den 24-årige brasilianer er tidligere ungdomslandsholdsspiller i en af sportens højborge, og da han inden denne sæson ikke ønskede at vende tilbage til sin finske klub, så Middelfart sit snit til at sætte kløerne i kantspilleren med det fornemme navn.

Vigtigt med bredde

- Det er meget vigtigt for os i år, at vi får styrket bredden i truppen. Det var det, vi manglede sidste år, hvor vi ikke havde så meget at skifte ud med. I år har vi flere spillere, der kan spille flere pladser, og det gør os mere fleksible, siger Jakob Petersen.

Første pejling af holdets formåen fik man i aftes, hvor Middelfart vandt 3-0 over Frederiksberg i pokalturneringens 1/16-delsfinale med sætcifrene 25-15, 25-17, 25-17.

Allerede i aften fortsætter sæsonforberedelserne med det traditionelle elitestævne i Middelfart.

Her er værterne sammen med Skovbakken i pulje med et svensk og hollandsk hold, mens de forsvarende danske mestre fra Marienlyst er i pulje med et norsk hold samt Gentofte og Aalborg.

Nye samba- rytmer i Middelfart

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce