Nye kræfter sætter trumf


Nye kræfter sætter trumf

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VILJE: Græsset er blevet grønnere hos B1909 efter spritny spillertilgang
FODBOLD: Der er håb forude for nierne efter en gevaldig spiller-indsprøjtning.

Det er i hvert fald, hvad træner Tommy Møller Nielsen mener med gårsdagens kamp mod den færøske topklub VB vel overstået.

Det nysammensatte nier-hold viste styrke fra første dommerfløjt.

En lynhurtig scoring til 1-0 blæste for alvor en kamp i gang, hvor hjemmeholdet i 1. halvleg zig-zaggede rundt mellem de færøske forsvarsspillere.

Anden nier-scoring faldt hurtigt efter, og holdet begyndte at slappe af. Det resulterede i 1. halvlegs sidste scoring, hvor de besøgende efter en misforståelse i forsvaret fik reduceret til 1-2.

Til de fleste tilskueres overraskelse kastede træner Tommy Møller Nielsen i 2. halvleg en kendt mand på banen, den tidligere B1913-spiller Peter Wamberg, der vandrede frygtløst ind for første gang for nierne og øjeblikkeligt tog rollen som midtbane-dirigent.

En opgave den 23-årige spiller håndterede optimalt.

I 2. halvlegs 20. minut satte nierne endnu en gang turbo på og prikkede to hurtige bolde i nettet bag den færøske målmand.

Først midt i anden halvleg lykkedes det endelig de færøske spillere at gennemføre et angreb - til gengæld så gennemført kombineret, at udebanespillerne høstede klapsalver fra de fremmødte nierfans.

Det ser godt ud

- Jeg synes, vi spillede en fin kamp - spillerne har trænet hårdt hele ugen og var trætte i dag, så jeg er godt tilfreds, sagde Tommy Møller Nielsen, der sekunder efter fik meldingen om en fast aftale med Peter Wamberg.

- Vi har brug for en mand som ham, han tager ansvar på midtbanen, læser spillet og dirigerer de andre. Det har vi manglet, siger Tommy Møller Nielsen, der dog stadig har et par spillere i kikkerten inden sæsonstart.

Nye kræfter sætter trumf

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce