Nyborg er klar til oprykningskampe


Nyborg er klar til oprykningskampe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyborg spiller om oprykning til fynsserien 3. og 10. november

Fodbold, serie 1

Af Christoffer Bagge og Jens Chr. Nielsen

n pulje 1

LANGESKOV-NYBORG 3-4 (0-3)

Mål: 0-1 Ulrik Jørgensen, 0-2 Selvmål, 0-3 Simon Sørensen, 1-3 Thomas Thorhøj, 2-3 Erik Larsen (str), 2-4 Simon Sørensen (str), 3-4 Nicolai Lindholm.

På fremmed græs snuppede Nyborg andenpladsen i serie 1, pulje 1, da holdet hev en 4-3 sejr i hus mod Langeskov. Hjemmeholdet var kampen igennem spillemæssigt det bedste hold men manglede i den grad skarphed. Skarphed havde gæsterne til gengæld. Således var Nyborg foran med 3-0 efter de første 45 minutter uden på nogen måde at have imponeret. Udeholdet frygtede det værste, hvis hjemmeholdet først fik hul på bylden og gik således ind til anden halvleg i håb om at kunne holde værterne fra at score. Det lykkedes dog ikke for Nyborg at holde bolden ude af eget net, og således udviklede anden halvleg sig til en sand gyser. Nyborg holdt dog føringen til sidste fløjt og erobrede dermed andenpladsen i pulje 1, og nu venter der oprykningskampe til fynsserien samt den afsluttende kamp i rækken mod etterne fra SfB.

- Langeskov spiller virkelig godt, og volder os problemer. Samtidig er vi uheldige med at blive ramt af et par skader, hos Mark Pedersen, der fik en fiberskade i maven, og Mads Vibe, der måtte udgå med sygdom. Nu venter der os tre spændende kampe. SfB- kampen kan begge hold gå ind til uden nerver, og jeg tror, det bliver godt for os at komme op i tempo inden kval-kampene til fynsserien, som jo så følger den 3. og 10. november, sagde Nyborgs træner Kenneth Bukhave.

ÅRSLEV- THURØ 2-2 (0-0)

Mål: 0-1 Allan Arnvig, 1-1 Kenneth Hansen, 2-1 Lars Navntoft, 2-2 selvmål.

Kim Jensen får lov til at aflevere Årslev i serie 1. Det står klart efter at Jensens tropper spillede 2-2 mod Thurø i sæsons næstsidste kamp, mens Fraugde tabte til OKS.

Første halvleg var ret begivenhedsløs, men en målrig anden halvleg rådede bod på den kedelig start. Efter bare et minut knaldede udeholdets Allan Arnvig bolden i nettet fra kanten af feltet. Gæsternes føring holdt dog ikke længe, idet Kenneth Hansen få minutter efter udlignede. Samme Hansen, spillede også en rolle i År- slevs andet mål. Således op-snappede Lars Navntoft kvikt bolden i en situation, hvor Kenneth Hansen blev holdt af en Thurø spiller, og hvor begge hold troede, der ville blive dømt straffe, men dommerens fløjte forblev tavs, og så bankede Lars Navntoft klatten i kassen. Denne stilling holdt indtil fem minutter før tid, da et Thurø indlæg blev rettet af, af en Årslev spiller og gik i mål. 2-2 kunne begge hold leve med, idet man kort forinden havde hørt at Fraugde var bagud mod OKS, og dermed ville Årslev redde sig med et point.

- Vi ville selvfølgelig gerne have vundet, men det vigtigste for os var egentlig bare at overleve, sluttede Kim Jensen.

- Resultatet er fair nok, men jeg synes, at vi har et par store chancer, og selvom vi er bagud, så synes jeg, at hvis kampen skulle have haft en vinder, så skulle det have været os, sagde Thurøs træner Lennart Simonsen.

SFB-VINDINGE 6-0 (5-0)

Mål: Tarik Kale 4, og Lars Møller 2.

Tarik Kale leverede et sandt målshow, da han og holdkammeraterne fra SfB udspillede Vindinge. Kampen var uden spænding og generelt en halvkedelig affære, der dog havde sine øjeblikke. SfB gav bl.a. debut til to ynglingespillere, Emil Reinholdt og Rasmus Fredholm, samt comeback til Anders Pedersen og Søren Møller, sidst nævnte måtte dog udgå med en skade. Især Anders "P" gjorde en god figur i forsvaret, men det skal dog siges, at han og resten af SfB forsvaret ikke for alvor blev prøvet af mod et svagt Vindinge mandskab, der mødte op til kampen med bare elleve mand og bare tyve minutter før kampstart, noget hjemmeholdets træner Morten Strange ikke havde det store tilovers for.

- Jeg synes virkelig, at de (Vindinge, red) spilder vi andres tid. Vi løber rundt og træner tre gange om ugen, og så synes jeg, det er irriterende at møde sådan en indstilling i serie 1.Ellers vil jeg rose de spillere, som var nye i truppen. Jeg er virkelig glad for at være del af en klub, der har så stor bredde, sagde Morten Strange.

B 1909-EGEBJERG 4-2 (1-0)

Mål: 1-0 Ulrik Jørgensen, 1-1 René Christiansen, 2-1 Kasper Andersen, 2-2 Michael "Mons" Hansen (str), 3-2 Firas Freije, 4-2 René Dresson

Egebjerg underpræsterede endnu engang efter at have sikret sig en ny sæson i serie 1, da holdet noget overraskende tabte til B 1909. Egebjergs René Christiansen, havde følgende kommentar til opgøret. - Jeg tror ikke, at vi var så pokkers motiverede. Vi reddede os jo som bekendt fra nedrykning i sidste weekend, men som vi spiller i dag, ville vi nok have haft svært ved at følge med et midterhold fra serie 2. Vi var virkelig piv ringe.

n PULJE 2

FAABORG-DALUM 1-3 (0-2)

Mål:0-1 Henrik Jensen, 0-2 Jacob Jensen, 1-2 Jens Astrup, 1-3 Morten Ludvigsen.

Så er Faaborg definitivt ude af oprykningskampen til fynsserien. Det blev en kendsgerning med nederlaget til Dalum, der også havde hårdt brug for pointene, og med sejren kommer gæsterne over nedrykningsstregen og kan selv afgøre sin skæbne i sidste spillerunde. Faaborg kom aldrig for alvor ind i kampen. Der blev fightet udmærket, men alt for mange nemme bolde blev tabt, og der kom aldrig rytme i spillet. Gæsterne var mere skarpe, og helt fortjent kunne odenseanerne gå til pausen med en føring på 2-0. Midtvejs i anden halvleg kom spændingen for en stund tilbage med Jens Astrups reducering, men bare minuttet efter slog Dalum til igen med den sidste afgørende træffer.

- Det var så det. Vi er bare ikke gode nok i dag, og vores problem i denne sæson har været, at vore bundniveau er alt for lavt. Vi har slået Assens oprykkere begge gange, har besejret FC Broby og OB, men til gengæld har vi dummet os ufattelig mange gange mod hold fra den nederste halvdel. Det har kostet. Derfor er vi ikke gode nok til at rykke op, sagde træner, Johnny Hansen.

FC BROBY-B1913 4-1(0-0)

Mål: 1-0 Brian Simonsen, 1-1 selvmål, 2-1 Thomas Nielsen, 3-1 Morten Larsen, 4-1 Mikkel Hansen.

Med Faaborgs nederlag er FC Broby nu uhyre tæt på andenpladsen og dermed to oprykningskampe til Fyns bedste række. Hjemmeholdet gjorde selv, hvad det skulle, med en sikker sejr over ellers formstærke B1913, og nu kan kun OB overhale Claus Uhrenholdts mandskab i tabellen. Med et point i sidste runde ude mod allerede nedrykkede Chang slutter Broby som nummer to, så afgørelsen ligger i Brobyholdets fødder.

De første 45 minutter af opgøret mod B1913 blev præget af spil midt på banen. Hjemmeholdet havde få forsøg, mens gæsterne ikke havde en ærlig målchance. To minutter inde i anden halvleg kom værterne så foran, men stik imod spil og chancer fik Dalum udlignet på selvmål efter et større klumpspil. Fire minutter senere var FC Broby foran igen, da Thomas Nielsen udnyttede et straffespark, og med to mål på to minutter sikrede Morten Larsen og Mikkel Hansen sejren.

- B1913 er en svær modstander, men de skaber ikke en eneste målchance. Nu retter vi focus mod opgøret mod Chang. Arbejdet skal gøres færdigt, siger Claus Uhrenholdt.

KERTEMINDE-ALLESTED 3-2 (1-1)

Mål: 0-1 Jimmi Petersen, 1-1 Rune Jensen, 2-1 Rune Jensen, 2-2 Jimmi Petersen, 3-2 Kenneth Fahnø.

Et velspillet opgør kunne været gået til begge sider, men Kerteminde trak det længste strå med Kenneth Fahnøs træffer til 3-2 kort før tid. Kampen var meget jævnbyrdig med skiftende føringer. Gæsterne kom foran allerede efter et kvarters spil, men inden pausen havde Rune Jensen udlignet, og han slog til igen ti minutter ind i anden halvleg. Med sin anden træffer sørgede Jimmi Petersen så for, at der atter var balance i regnskabet, men marginalerne var med værterne til sidst.

- Vi spiller en rigtig god kamp, men falder desværre lidt ud et par gange, og det kostede. Ros til spillerne trods nederlaget, men vi skal være en smule mere koncentrerede ind i mellem, så havde vi også fået mindst det ene point med hjem, sagde Allested-træner, Leif Rasmussen.

Nyborg er klar til oprykningskampe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce