Nyberg og Hammerseng forlader FCM


Nyberg og Hammerseng forlader FCM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gro Hammerseng og Katja Nyberg stopper i FC Midtjylland til sommer. De fortsætter deres karrierer i Norge

FCM Håndbold mister holdets to absolut største profiler. Det norske kærestepar Gro Hammerseng og Katja Nyberg vil ikke været at finde i det midtjyske efter denne sæson, men vender i stedet tilbage til Norge. De to spillere er begge OL-guldvindere og er ifølge sportsdirektør Frank Henriksen ikke lige sådan at erstatte.

- Ingen er uundværlige. Det sker dog, man kommer i tvivl. Hullerne, der skal fyldes, er usædvanligt store, siger Frank Henriksen i en pressemeddelelse.

- Det er store profiler, der forsvinder, og det bliver vemodigt at sige farvel til så mange kulturbærere på én gang, men med oprykningen af unge spillere og tilgangen af Lærke Møller og Trine Troelsen, ser vi lyst på fremtiden. Vi er godt i gang med det bebudede generationsskifte og følger FCM-strategien om at tiltrække og udvikle talenter, siger Frank Henriksen.

Ud over de to norske profiler siger klubben til sommer også farvel til Line With Fruensgaard, Sara Hansen og Mette Sjøberg.

FCM Håndbold kæmper med et stort underskud og har derfor været tvunget til at nedbringe blandt andet lønomkostningerne. Tirsdag offentliggjorde klubben således, at alle ansatte i klubben er gået 10 procent ned i løn med virkning fra 1. oktober sidste år.

Nyberg og Hammerseng forlader FCM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce