Ny træner på plads i Marienlyst


Ny træner på plads i Marienlyst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FODBOLD: Efter mandagens ophør af samarbejdet med træner Palle Duelund, har der været arbejdet hårdt - og tilsyneladende effektivt - i kulissen i Marienlyst for at finde en løsning på trænersituationen resten af foråret. Torsdag kom 39-årige Lars Peter Hermansen således på plads som ny træner.

Lars Peter Hermansens aktive karriere er gået igennem Næsby og Dalum - samt B 1909, hvor det blev til 54 divisionskampe. Lars Peter Hermansen har som træner haft Dalums Fynsseriehold under sig samt været assistenttræner for B 1909's divisionshold.

Lars Peter Hermansen var allerede i aktion på Marienlysts træningsanlæg torsdag eftermiddag

- Jeg ser det som en meget spændende og akut udfordring, og efter at have set spillerne til træning, er jeg meget positiv. Der blev virkelig gået til den og vi vil stadig forfølge målet om oprykning til Danmarksserien, siger Lars Peter Hermansen.

Jens Gantriis, direktør i Marienlyst, siger:

- Vi har i Lars Peter Hermansen fået en træner, som kender gamet fra sin egen karriere og også i forvejen kender en del af spillerne, så jeg føler mig meget tryg ved, at han og Søren Godskesen i samarbejde gør arbejdet færdigt her i foråret. Vores næste udfordring bliver så at finde én, som kan træde til efter sommerferien.

Lars Peter Hermansen er blevet spurgt men har takket nej på grund af manglende tid, oplyser Jens Gantriis.

Ny træner på plads i Marienlyst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce