I kølvandet på dopingbeskyldninger fra Tyler Hamilton vender endnu en tidligere holdkammerat sig mod Armstrong
George Hincapie melder sig nu i koret af tidligere holdkammerater, der beskylder den syvdobbelte Tour de France-vinder Lance Armstrong for at have benyttet sig af doping.

Det oplyser den amerikanske tv-station CBS.

Beskyldningen mod Armstrong kommer i tv-programmet "60 Minutes", og her bliver det offentliggjort, at den tidligere US Postal-holdkammerat har overværet Lance Armstrong dope sig med ulovlige midler.

Hincapies dopingbeskyldning, som han ifølge CBS har bekræftet over for amerikanske efterforskere, kommer dagen efter, at en anden tidligere holdkammerat, Tyler Hamilton, har rettet et lignende angreb mod Armstrong.

Begge beskyldninger er blevet offentliggjort før tid som uddrag fra et kommende "60 Minutes"-program, der bliver sendt på amerikansk fjernsyn søndag.

I klippet med Hamilton, der tidligere har benægtet selv at have brugt doping, fortæller han, at både han og Armstrong benyttede sig af doping i 1999.

- Han (Armstrong, red.) indtog alt, hvad vi indtog. Der var epo, testosteron ... en blodtransfusion.

- Jeg så epo i hans fryser. Jeg så ham indsprøjte det mere end en gang, ligesom alle os andre, ligesom jeg gjorde mange, mange gange, siger Tyler Hamilton.

Lance Armstrong, som har vundet Tour de France syv gange fra 1999 til 2005, har ligesom sin sagfører Mark Fabiani afvist Hamiltons beskyldninger.

Armstrong henviser blandt til, at han er den mest testede sportsperson gennem tiderne.

Mere om emnet

Se alle

Meinert forsvarer Lance Armstrong

Armstrong beskyldes for massiv doping

Armstrong beskyldes for massiv doping

UCI: Hamilton lyver om Lance Armstrong

UCI: Hamilton lyver om Lance Armstrong