Ny sæson: Trænerteam i SUS Nyborg er på plads

John Mortensen (tv.) og Mads Rydal skal i næste sæson køre parløb i spidsen for SUS Nyborgs herrer i 2. division. Foto: SUS Nyborg

Ny sæson: Trænerteam i SUS Nyborg er på plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mads Rydal og John Mortensen skal stå i spidsen for SUS Nyborg i den nye sæson i 2. division.

Håndbold: Elitesamarbejdet mellem SUS Håndbold og Nyborg GIF har trænerstaben for herreholdet i 2. division klar til næste sæson.

Det bliver et kendt, lokalt team, som skal stå i spidsen for kombinationen af erfarne spillere og mange unge talenter, som udgør truppen hos SUS Nyborg.

26-årige Mads Rydal fortsætter trænerarbejdet med holdet, som han allerede indledte fra nytår, da der blev taget afsked med den hidtidige træner, Lasse Andersen. Et arbejde, som udmøntede sig i flere gode præstationer efter nytår og som har resulteret i, at SUS Nyborg slutter i den bedste halvdel af 2. division.

Desuden tilknyttes 52-årige John Mortensen 2. divisionsholdet.

Mads Rydal og John Mortensen har allerede i nu to sæsoner udgjort trænerteamet for holdfællesskabet SUS Nyborgs U18 drenge. U18-ligaholdet har - sammen med GOG, Skanderborg og Mors-Thy - kvalificeret sig til finalestævnet om det danske mesterskab i weekenden den 21. og 22. april.

Begge trænere har stærke rødder i henholdsvis SUS Håndbold og Nyborg GIF. Mads Rydal har haft sin håndboldopvækst i Ullerslev med en afstikker som U16-spiller til GOG's danske mestre. En skulderskade forhindrede ham imidlertid i at fortsætte karrieren som divisionsspiller, og i stedet er han gået trænervejen.

Stor erfaring

Som spiller for Nyborg GIF's legendariske hold i landets bedste række i sidst i 1980'erne og i 90'erne var John Mortensen en meget central figur. I 1990 blev han DM-topscorer med 112 mål, og det blev til 11 U-landskampe samt fire kampe på A-landsholdet. Alle mod Island, i øvrigt.

Nu får de bedste lokale herrespillere på Østfyn altså glæde af John Mortensens store erfaring som spiller, men også af erfaringen fra hans trænergerning både som divisionstræner for herrerne i Otterup og i Nyborg, fem år i Østfyns HK og altså i de seneste sæsoner for de talentfulde U16- og U18-hold i holdfællesskabet mellem SUS Håndbold og Nyborg GIF.

- Jeg glæder mig over at kunne fortsætte det gode samarbejde med Mads Rydal - og til opgaven med det lokale divisionshold. Det bliver rigtigt spændende, lyder det fra John Mortensen.

SUS Nyborgs herrer mangler endnu en enkelt kamp i 2. division i denne sæson ude mod Fredericia HK. Inden holdet går på en kort ferie, venter den 17. april et pokalopgør mod det nyoprykkede ligahold, TMS Ringsted.

Ny sæson: Trænerteam i SUS Nyborg er på plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce