Ny italiensk volleytræner i Middelfart

Italienske Federico Fagiani under en timeout med Middelfart VK i sidste sæsons DM-finaleserie mod Gentofte. Han afløses af en landsmand på trænerposten hos sidste sæsons sølvvindere. Foto: Peter Leth-Larsen

Ny italiensk volleytræner i Middelfart

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Matteo Pazienza afløser sidste sæsons succesfulde træner for Middelfarts sølvhold, Federico Fagiani.

Volleyball: Selv om Middelfart Volleyball Klub får ny træner til den kommende sæson, fortsætter ligaholdet fra Middelfart den italienske linje på trænerposten.

Sidste sæsons italienske succestræner, Federico Fagiani, der førte Middelfart til DM-finalerne, har valgt at søge nye udfordringer.

Moiddelfarrt Volleyball Klubs sportslige ledelse har atter haft øjnene på den store masse af veluddannede og velkvalificerede trænere fra støvlelandet, og Matteo Pazienza bliver den nye træner for herreligaholdet.

32-årige Matteo Pazienza er uddannet i volleyball og fysisk træning fra samme universitet i Rom som Federico Fagiani. Pazienza er klubmenneske og har som aktiv spillet hæver, mens han som cheftræner har en oprykning til den næstbedste italienske dameliga på sit cv. Han har været træner i otte år - både hos ungdom og herre senior.

Middelfart Volleyball Klub var i kontakt med Matteo Pazienza allerede inden sidste sæson, men det var efter aftalen med Federico Fagiani var lavet, oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Matteo Pazienza har studeret den danske volleyliga og har et stort detalje-kendskab - ikke mindst til MVK.

Middelfart VK har tegnet en toårig aftale med den ambitiøse italiener, som skal arbejde på fuldtid for klubben. Han ankommer i slutningen af august.

Ny italiensk volleytræner i Middelfart

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce