Ny Timm-mystik før lokalopgør


Ny Timm-mystik før lokalopgør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OB uden Mads Timm og Clottey - FC Svendborg klar til at spille holdets chance

FODBOLD: I OB breder mystikken sig igen om Mads Timm, der først på ugen erklærede sig rede til at spille i Svendborg i aftenens fynske lokalopgør i 2. division vest.

- Mads har fået fri af personlige årsager, sagde cheftræner Lars Olsen imidlertid efter lørdags-træningen i Ådalen, hvor Timm var fraværende.

Stiftstidende har ikke kunnet få kontakt med Mads Timm.

- Han må vel være skadet eller på vej tilbage. Mads skal i hvert fald ikke spille med os, erklærer Jens Plambech, der er træner for OB II.

Ghanesiske Emmanuel Clottey er heller ikke med for OB, fordi han endnu ikke har opnået opholdstilladelse.

Til gengæld er Morten Bisgaard og Cristian Bolaños med i startopstillingen.

Nye hos OB er desuden den tidligere FC Fyn-duo Mark Tubæk og Jacob Mouritsen plus Dalum-drengene Jacob Samuelsen og Kristian Ditlevsen.

OB har mistet Anders Torpegaard og Theis Pedersen til københavner-klubber og Jens Mårtensen er gået til Slagelse.

Optimal optakt

Cheftræner Kurt Hansen kalder FC Svendborgs forberedelser til debuten i 2. division vest for "optimale".

- Træningen har været med høj intensitet, og selv om der har været svingende resultater i træningskampene, har de været givtige, siger Kurt Hansen.

FC Svendborg har en stort set skadesfri trup - ud over midterforsvareren Thomas Pedersen, der er langtidsskadet. Angriber Mark Kammersgaard har karantæne.

På papiret ser debuten for FC Svendborg i 2. division vest svær ud - mod et OB II, der i sidste sæson blev nummer fire. Men Kurt Hansen siger, at hans hold ikke går ud og spiller defensivt i aften.

- Vi er et hold, der gerne vil ligge højt på banen - og gerne vil have bolden meget. Vi kan ikke pludselig omstille os til en taktik med en defensiv og så kontraer. Men selvfølgelig må vi sandsynligvis indstille os på, at vi vil blive trykket mere, end vi plejer, siger han.

Sydfynboerne har fået tilgang af fire spillere i sommerpausen - angriber Jacob Udesen og midtbanespiller Anders Hjorth fra Marienlyst, samt angriber Ulrik Jørgensen og midtbanespiller Mark Pedersen fra Nyborg.

Kampstart på Høje Bøge Stadion er kl. 19.

Ny Timm-mystik før lokalopgør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce