Ny OIK-top skifter ud i ledelsen


Ny OIK-top skifter ud i ledelsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ISHOCKEY: I årevis har OIK-salgschef Morten Vejlmark været med til at tegne klubben, både som en yderst aktiv sælger og som en ildsjæl i hele arbejdet i klubben.

Nu er det slut. Morten Vejlmark er som led i omstruktureringen af elite-ishockeyen blevet fritstillet.

I forvejen er den hidtidige formand Jørgen Jensen og kasserer Mads Lund trådt tilbage i kulissen.

- Salgschefens fritstilling, at vores kommende direktør i høj grad skal stå for at finde de store sponsorer, og dermed overflødiggøres en stor del af salgschefens arbejde, siger Jack Nielsen.

Til gengæld beholder OIK den hidtidige manager Ole Andersen på posten. Ole Andersen er en af de få lokale personer, der har sportslig ekspertise i ishockey.

- Samtidig fortsætter en del administrative medarbejdere, og Else i Pucken, og der vil fortsat sidde en salgsmedarbejder, men vi skærer hele den administrative del til, siger Jack Nielsen, hvis nye selskab på mange måder kan starte på en frisk.

Det skyldes naturligvis, at den gamle gæld er væk, nu hvor kreditorerne får 20-25 procent af deres tilgodehavender. Kreditorernes alternativ var en OIK-konkurs og dermed ingenting.

De nye OIK-investorer har indskudt fire millioner kroner som aktiekapital, og Jens Belling og Anders Blicher Petersen sidder på over 50 procent af aktierne.

Desuden sidder advokat Ole Maare og et par andre investorer i bestyrelsen for det, som nu hedder Odense Ishockey A/S. Mens moderklubben i fremtiden fortsætter med navnet OIK, hvis formand Søren Mikkelsen er med som repræsentant uden stemmeret i selskabs-bestyrelsen.

Ny OIK-top skifter ud i ledelsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce