Ny OIK-direktør hentet hos Odense Sport & Event


Ny OIK-direktør hentet hos Odense Sport & Event

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

48-årige Jørgen Bay-Kastrup på plads i OIK A/S fra 1. august - til en opgave, der får det til at kildre i maven

ISHOCKEY: - En gang imellem skal man turde springe ud på det dybe vand...

Sådan lyder det fra Jørgen Bay-Kastrup, der pr. 1. august foretager et noget overraskende jobskifte - fra driftsleder i det velkørende Odense Sport & Event (OSE) til direktør i det nyoprettede OIK A/S, der som opgave har at få ishockeyen i Odense på fode igen.

- Det er en fantastisk spændende udfordring - en udfordring, der får det til at kildre i maven, men som man næsten ikke kan sige nej til, siger Jørgen Bay-Kastrup, der hurtigt understreger:

- Det er ikke noget med, at jeg smækker med døren i forhold til OSE... Det her skulle bare prøves.

Plusser og minusser

På spørgsmålet, om han slet ikke har nogen betænkeligheder ved at forlade en velkørende organisation og skifte til et nyetableret selskab, som skal forsøge at genrejse noget, der er gået ned, svarer Jørgen Bay-Kastrup:

- Det gav da anledning til overvejelser. Jeg gik nogle dage og satte plusser og minusser, men efter at have tænkt mig grundigt om, var jeg ikke i tvivl: Jeg måtte prøve det af.

Jørgen Bay-Kastrup er 48 år, og som han tilføjer:

- Hvis der skulle ske noget helt nyt, så er det jo også et godt tidspunkt. Jeg har været i hotelbranchen i hele mit liv, og jeg har været seks år i det miljø, jeg nu forlader, og jeg føler, at tingene er på plads og kører godt - blandt andet også omkring Arena Fyn.

Stor tiltro

Jørgen Bay-Kastrup siger, at han også har stor tiltro til den kreds, der står bag genrejsningen af ishockeyen i Odense, og som han påpeger:

- De borger jo også for en økonomisk soliditet.

Det er tre direktører fra det fynske erhvervsliv, der tegner det nye OIK-selskab - direktøren for Hotel H. C. Andersen, Jack Nielsen, direktør i Newtech, Anders Blicher Petersen, samt direktør i Lillebælt Gruppen, Jens Belling. Jack Nielsen er formand for OIK A/S, og han siger:

- Jeg betragter ansættelsen af Jørgen Bay-Kastrup som en investering i fremtiden nu, hvor vi skal til at genopbygge OIK.

Ud af skyggen

I det nye job får Jørgen Bay-Kastrup blandt andet som opgave at pleje de store sponsorer - og ikke mindst: Hente nye sponsorer ind i folden, så der kan blive økonomisk balance og soliditet i aktiviteterne. Desuden skal Bay-Kastrup stå for den daglige drift, kontakten til ishockeyunionen samt for personalepleje. Det rent sportslige skal manager Ole Andersen fortsat tage sig af.

- Jeg ser det som en central opgave for mig at være med til at udvikle ishockeyproduktet i Odense både overfor sponsorer og tilskuere. At gøre ishockeyen til en oplevelse, at give den en ekstra dimension. Ishockey står jo noget i skyggen af fodbold og håndbold - også mediemæssigt - og det vil jeg gerne være med til at ændre, fastslår Jørgen Bay-Kastrup.

Ny OIK-direktør hentet hos Odense Sport & Event

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce