Ny Nicki ræser til tops


Ny Nicki ræser til tops

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SUCCES: Nicki Friis Barrett hentede junior VM-pokalen hjem til Fyn
SPEEDWAY: Fyns næste generation af speedway-stjerner står klar til at overtage scenen - det står for alvor klart, efter 15-årige Nicki Friis Barrett fra Holmstrup lige uden for Odense i weekenden hentede VM-pokalen hjem til Fyn.

Selv om Nicki Friis Barrett har siddet på en speedway-cykel, siden han var fire, kom sejren i Stockholm som en overraskelse for både ham og familien.

- Målet havde været en plads i finalen, så det var vildt at stå øverst på podiet - det havde jeg ikke regnet med, siger Nicki Friis Barrett lidt genert.

- Det er ikke rigtig gået op for mig endnu, selv om vi ikke har talt om andet hele vejen hjem i bilen, siger han.

Både mor, far og lillesøster Celina på seks havde valgt at bruge sommerferien på at tage nordpå for at støtte den nybagte verdensmester.

Både banner og moralsk support var medbragt, og det gav det ekstra, der skulle til.

- Jeg blev nummer ét i kvartfinalen, nummer to i semifinalen og røg derfra i finalen, fortæller Nicki Friis Barrett.

Det var først dér, nerverne begyndte at melde sig - ikke kun hos Nicki, men også hos de andre kørere.

Og der var styrt

- Vi kørte meget hårdt, og det gik galt. Et par af de andre stødte sammen, forklarer Nicki Friis Barrett, der understreger, at man - selv om det er junior-VM - absolut ikke kører for sjov.

- Man prøver at psyke hinanden, men anden start blev ren. Og jeg kom først ind, siger Nicki Friis Barrett stille og kigger ned i jorden.

- Nicki havde virkelig is i maven, fortæller far Torben Friis Barrett stolt, mens han pakker bilen ud efter den lange tur, og lillesøster Celina gør opmærksom på en plet på pokalen, inden hun løber efter is.

Den kæmpestore pokal bliver straks studeret indgående, hvorefter den nænsomt puttes ind i det special-producerede skab igen.

Måske er sejren ikke helt gået op for Nicki Friis Barret endnu, men pokalen kommer til at stå som en tydelig reminder om hans indsats - og hvad fremtiden sandsynligvis har at byde på for den 15-årige speedway-kører.

Ny Nicki ræser til tops

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce