Ny FA-boss bakker op om Eriksson


Ny FA-boss bakker op om Eriksson

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FARCE: Englands landstræner fortsætter trods sexskandalen
FODBOLD: Der er fuld opbakning fra den nye, midlertidige FA-boss David Davies til Sven-Göran Erikssons fortsatte virke som engelsk landstræner i kølvandet på sexskandalen i det engelske fodboldforbund (FA).

- Sven har en konstant succesfuld rekordliste alle de steder, han har arbejdet, og han er meget populær og respekteret af spillerne. Han er en af de allerbedste trænere i verden, og det er derfor, at der er så mange, der gerne vil ansætte ham. Det er sandt at sige, at han gerne vil være engelsk landstræner, og at han kommer tilbage og påbegynder sit arbejde i dag, siger David Davies.

Udtalelsen faldt dagen efter, at FA's direktør Mark Palios, som et af midtpunkterne i den celebre sexskandale, der også involverer Eriksson og FA-sekretæren Farie Alam, valgte at opsige sin stilling, hvorefter David Davies tog over som midlertidig direktør i forbundet.

Dermed kulminerede en hektisk uge i de engelske medier foreløbig med FA-direktørens opsigelse, efter at sagen tog sin begyndelse i de engelske medier, der har skrevet løs om en affære mellem svenske Sven-Göran Eriksson og FA-sekretæren Faria Alam. En affære, som senere blev bekræftet af FA, der også offentliggjorde, at Mark Palios havde haft en affære med den samme sekretær.

Den 5. august afholder FA et ekstraordinært bestyrelsesmøde, hvor svenskeren skal forklare sig, men mødets væsentlighed blev kraftigt nedtonet af David Davies mandag.

- Når trænerstaben kommer, vil vi sige, lad os nu komme videre med det vigtige arbejde, siger David Davies.

Ny FA-boss bakker op om Eriksson

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce