Nu skal de se SAS Liga i Cypern og Dubai


Nu skal de se SAS Liga i Cypern og Dubai

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tv-rettighederne til den danske SAS Liga er blevet solgt til både Cypern, Grækenland og Dubai, mens der også forhandles om at få dem afsat til Spanien.

Inden længe kan fodboldtilhængere i Cypern, Grækenland og Dubai få glæde af opgørene i den danske SAS Liga hjemme i deres egen stue.

Det er en kendsgerning, efter at det er lykkedes verdens største uafhængige distributør af sportsprogrammer, IMG, at afsætte tv-rettighederne til den bedste danske fodboldrække i de tre lande fra foråret.

Og med de kontrakter i hus ser direktør i Divisionsforeningen, Claus Thomsen, gode muligheder for, at SAS Ligaen bliver eksponeret endnu bredere fremover.

- Kontrakten i Dubai kommer formentlig også til at betyde, at andre lande i regionen og i Afrika kommer til at kunne se kampene, siger han og fortæller, at der ligeledes har været forhandlinger i gang i Spanien om salg af tv-rettighederne.

Hvorfor det lige er de pågældende lande, der har kastet sig over SAS Ligaen, har Claus Thomsen svært ved at forklare.

- Behovet afhænger meget af, hvordan tv- og mediemarkedet ser ud de pågældende steder, konstaterer han.

Desuden nævner Claus Thomsen, at SAS Ligaen også snart vil kunne opleves som live-streaming på diverse betting-sider og i magasinprogrammer som Futbol Mundial. Alt sammen er kommet i hus, efter at IMG overtog distributionen af rettighederne til SAS Ligaen i sommer.

- Vi kan mærke gennem IMG, at der er en større international interesse for den danske liga, siger Claus Thomsen, der fortæller, at udviklingen særligt har taget fart i løbet af de seneste fem år.

- Dansk fodbold har oplevet en fantastisk vækst sportsligt og kommercielt. Det gør det til et rigtig interessant produkt, siger direktøren i Divisionsforeningen.

Nu skal de se SAS Liga i Cypern og Dubai

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce