Nu må OB sætte os på plads


Nu må OB sætte os på plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den 13. marts skrev Stiftstidende i en analyse, at med salget af Djiby Fall var DM-guldet også solgt.

Tesen er, at FCK hele tiden har været guld-favorit, men at OB’s chance for at blande sig hele vejen fik et skud for boven.

Der er nu syv runder tilbage, og OB er stadig med, men det er nu, klubben skal vise, at den kan følge specielt FCK til dørs og ikke stå af i de næste tre-fire runder.

Vi har hele tiden været lidt skeptiske overfor, om Brøndby helt har FCK’s klasse og derfor er det bydende nødvendigt for OB at få point på vestegnen, hvis klubben og spillerne vil sætte os skeptikere endegyldigt på plads.

Og dybest set bliver vi det jo kun, hvis OB vinder guld!

Jeg vil stadig hævde, at Djiby Fall ville være selvskreven på det hold, der i øjeblikket går fra sejr til sejr, fordi han fylder mere end Demba-Nyrén, og det er op til svensk-gambieren at vise i slutspurten, at han har tilført OB noget andet og mere.

Banerne er blevet bedre og bedre, og det har gjort OB’s spil mere pasningssikkert, og det har ikke så meget at gøre med, om Fall er med eller ej, at fynboerne lige nu spiller mere flydende.

Og FCK kan virkelig blive svære at holde trit med, fordi DBU har givet dem endnu en fordel og dansk fodbold en ny David Nielsen-sag, hvis AaB på onsdag kvalificerer sig til pokalfinalen ved at sende Brøndby ud.

Så har AaB nemlig nøjagtig som i David Nielsen-sagen - David Nielsen har ført til protokols, at han i en lignende kamp tabte med vilje - en kamp i Parken den 3. maj mod FCK, som AaB kun har interesse i at tabe og intet andet.

Hvorfor?

Jo, AaB kan kun kvalificere sig til UEFA Europa League - den nye UEFA Cup - som taber af pokalfinalen mod FCK, hvis FCK samtidig bliver dansk mester.

Så hvorfor skal nordjyderne så i himlens navn forpurre FCK’s mesterskabschance?

Gad vide om ikke DBU’s kobbel af moralske vogtere og medlemmer i etisk udvalg krydser fingre for en Brøndby-sejr på onsdag, så man er fri for at se sig selv i spejlet?

Nu må OB sætte os på plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce