Nu handler det om Viggos fremtid


Nu handler det om Viggos fremtid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skæbnen synes usædvanlig hård ved FC Fyn i disse dage, hvor den unge klub for tredje år i træk - det første i skikkelse af B1913 - må konstatere, at oprykningen er forpasset efter et tæt opløb.

Efter 2700 minutters fodbold var det først dybt inde i sæsonens allersidste overtid, at den knockoutende besked fra Århus indløb: Velorganiserede og hårdt fightende Brabrand havde udlignet og snupper derfor kvalkampene på bedre målscore.

De berømmede marginaler, der er så vitale i al topsport, var ikke med FC Fyn, der skal tage sig i agt for at ende som et nærved-og-næsten-mandskab á la Atletico Madrid og Sct. Pauli på hver sit niveau forstås.

Sportsligt set har FC Fyn ikke været nogen succes endnu, fordi klubbens høje ambitioner nu engang er det målebånd, som omgivelserne må rulle ud. 2. division har udviklet sig til en værre omgang kluddermudder med spillemæssigt fuldt kompetente superligareservehold, der alligevel aldrig er til at blive kloge på, og det havde unægtelig været sjovere for både spillere, trænerteam og ikke mindst kassereren at have udsigt til Silkeborg, Viborg og Lyngby i stedet for at hensmægte nok et år i omegnen af Pandrup og Hobro. Omend de mange lokalopgør mod OB, Næsby og Svendborg nok skal sætte lidt kolorit på det kommende år.

Organisatorisk har navnet dog fået en vis klang, og med sponsorernes fortsatte opbakning, fælles talentarbejde, DBU's B-licens og et tilskuerpotentiale, der senest blev bevist med over 3000 på lægterne til Brabrand-braget, er der skabt et fundament, der kan bære på længere sigt.

Det helt store spørgsmål er derfor nu, om Viggo Jensen fortsætter som indpisker.

Den indfødte B1909'er har med sin vindermentalitet og evne til at organisere sat sit aftryk på holdet med mere resultatorienteret fodbold og øget snert over standardsituationerne, som det så flot hedder i disse moderne tider. Men frem for alt har han tidligere i sin karriere bevist, at han magter det lange, seje træk uden at vakle i troen, når omgivelsernes raslen med sablerne truer med at få fundamentet til at slå revner.

Det er den tro, FC Fyn-klanen nu skal stemme sammen for også fremadrettet at holde fast i større massers opmærksomhed. At det personligt ligner en diamant i den sluttede ring for Viggo Jensen, hvis han i trænerkarrierens efterår fører det røde hjerte frem i Barcelona-klæder, er en anden sag.

Nu handler det om Viggos fremtid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce