Nu går den ikke længere for Bjørn


Nu går den ikke længere for Bjørn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På trods af at Thomas Bjørn i det seneste år er raslet ned af alle ranglister, er han stadig et så stort navn, at han fortsat placeres i de såkaldte "tv-bolde" torsdag og fredag.

Men nu går det ikke længere. I hvert fald ikke i denne uge, hvor Europa Tour'en i golf spiller på en splinterny bane, der om godt to år skal bruges til Ryder Cup mod USA.

Bjørnen er sat sammen med en ret anonym skotte og en endnu mere anonym svensker, mens det er de to gange Søren, der spiller med de store og kendte navne.

Søren Hansen går ud med nordireren Darren Clarke og den brandvarme svensker Robert Karlsson. Den lange svensker er forhåbentlig kommet sig over sin forfærdelige afslutning i søndags. Fra under en meter missede han et put, der kunne have bragt ham i omspil om det næstmest prestigefyldte mesterskab i Europa plus knap seks millioner kroner.

Han missede faktisk også returputtet. Med andre ord: treput fra under en meter. Topspillerne er også kun mennesker.

Søren Kjeldsen, der i søndags sluttede på en flot tiendeplads, får selskab af skotten Colin Montgomerie, der ligesom Bjørn præsterer mådelige resultater, samt Bradley Dredge fra Wales, der er bedste bud på en hjemmesejr.

Et stærkt felt stiller op med ireren Padraig Harrington og sidste uges vinder, spanieren Miguel Angel Jiménez, i spidsen.

Og hvad spiller de om? Godt 2,8 millioner kroner til vinderen.

Nu går den ikke længere for Bjørn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce