Nu er det officielt: OB kaprer AaB-profil

Kenneth Emil Petersen, til højre, her i kamp mod OB, er på plads i Ådalen, hvor han starter efter sommerferien.
Foto: Kim Rune

Nu er det officielt: OB kaprer AaB-profil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kenneth Emil Petersen har skrevet kontrakt med OB, melder klubben onsdag officielt. Klubskiftet har kørt som et rygte i medierne i halvanden uge. Skiftet sker til sommer, når spillerens kontrakt med AaB udløber. Da kan OB få spilleren gratis.

OB har skrevet kontrakt med Kenneth Emil Pedersen, der skifter til Ådalen fra 1. juli 2016, når hans kontrakt udløber i AaB.

Dermed er en del dages rygter nu bekræftet officielt.

Kenneth Emil Petersen er transferfri til sommer, så det ligner en handel i den gode afdeling for OB.

Kenneth Emil Pedersen har underskrevet en treårig kontrakt med OB. Den 30-årig midterforsvarer bliver dermed genforenet med cheftræner Kent Nielsen, som han tidligere har arbejdet sammen med i både Horsens og AaB.

- Vi har et rigtig godt kendskab til Kenneth Emil, idet både Kent og jeg har arbejdet sammen med ham, og naturligvis også gennem de mange ligakampe, vi har set ham i. Kenneth Emil er en spiller med en stor vindermentalitet, og han passer rigtig godt ind i den måde, vi gerne vil spille fodbold på. Derfor glæder vi os rigtig meget til, at han kan bidrage med både erfaring og lederegenskaber, siger OB’s sportsdirektør, Jesper Hansen, til ob.dk.

Cheftræner Kent Nielsen glæder sig ligeledes til gensynet med Kenneth Emil Pedersen, og der falder godt med roser til forsvareren.

- Vi får en temperamentsfuld og fysisk præget midterforsvaret ind i truppen. Han har gode evner i at læse og dirigere spillet og folkene omkring ham. Han er meget dygtig og rolig med bolden, og dermed har han stor betydning for at sætte spillet fra egen bagkæde. Samtidig er han en erfaren spiller, som vi forventer kan blive et samlingspunkt på banen og i truppen, siger Kent Nielsen.

- Der skulle ske noget nyt

Kenneth Emil Petersen siger til ob.dk:

- Jeg glæder mig rigtig meget, for jeg har haft en fornemmelse af, at der skulle ske noget nyt, når min kontrakt i AaB udløb. Jeg har søgt efter et spændende projekt, og der er OB en attraktiv mulighed for mig, for jeg er overbevist om, at der kommer til at ske en masse. OB er stadig en storklub, selvom resultaterne har været svingende i de seneste år, siger Kenneth Emil Pedersen.

Kenneth Emil Pedersen indledte sin karriere i Herfølge og skiftede i 2006 til Horsens. Siden 2009 har han spillet for AaB, hvor han også vil være en del af truppen i dette forår, inden han skifter til OB til sommer.

Nu er det officielt: OB kaprer AaB-profil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce