"Hvis folk ikke kan klare mine reaktioner på inderkredsen og på twitter, må de lade være at følge mig. Det er en del af pakken", siger Lasse Norman, der VAR klar til at tage hjem fra VM i London efter fredagens skuffelser

Lasse Norman Hansen vandt lørdag først på eftermiddagen omninumens fjerde disciplin, 1000 meter på tid, ved VM i London. Det betyder, at den 24-årige fynbo har en spinkel chance for at kæmpe med om bronze - med 18 point op til tredjepladsen. Titlen afgøres med pointløbet sent lørdag aften. Men først kører feltet "flyvende omgang" ved 16-tiden.

Efter to 16. pladser, fredag, var en sønderknust Norman ellers tæt på at forlade VM-lejren. Han meldte således ud på twitter: "Fuck this shit - jeg rejser hjem".

- Og ja, jeg var så vred, sur og skuffet, at jeg var meget tæt på at smide det hele, sagde Lasse Norman til Sport Fyn efter sin sejr i 1000 meter på tid.

- Hvad fik dig til at blive?

- Jeg havde en god snak med Casper (landstræner Casper Jørgensen, red.). Jeg må op på hesten igen og få så megen erfaring med videre frem mod OL, som jeg fortsat har store drømme omkring. Jeg vil gerne være den rytter, der henter flest point i dag (lørdag, red.).

Sport Fyn kunne fredag aften beskrive, hvordan Norman kastede med sin hjelm og cykel efter at være røget tidligt ud af udskilningsløbet og hans efterfølgende voldsomme udbrud på twitter.

- Var de udbrud i orden, Lasse Norman?

- Hvis folk ikke kan klare mine udbrud, så må de lade være med at følge mig. Temperamentet er en del af mig - en del af pakken - og en del af, at jeg har nået meget med min cykling.

I 1000 meter på tid kørte den 24-årige fynbo i tiden 1.02.409. Han var således tæt på at slå den danske rekord, der lyder på 1.02.314.

  • SportFyn