Lørdagens tre discipliner i omnium ved bane-VM rettede noget op på en katastrofal fredag for Lasse Norman Hansen ved VM

Lasse Norman Hansen tror fortsat på muligheden for at forsvare sit OL-guld i omnium fra 2012, når det til august går løs i Rio. Også selv om den 24-årige fynbo måtte nøjes med femtepladsen ved VM i London.

Efter en katastrofal fredag med to 16. pladser fik Lasse Norman kørt selvtilliden noget tilbage lørdag, da han vandt 1000 meter på tid og som ventet viste sig som en markant rytter i det afsluttende pointløb. Han endte med samlet at have 10 point op til VM-bronzen.

- Jeg tror, jeg skal ud og have en burger, lød Lasse Normans svar, da Sport Fyn spurgte, hvad han skulle lave lørdag aften efter afslutningen på VM 2016.

Fredag aften var en frustreret Norman tæt på at pakke kufferten og rejse hjem fra VM. Kun en indtrængende samtale med landstræner Casper Jørgensen forhindrede det, der ville have været en selvmål for den unge fynbo.

- Jeg er selvfølgelig glad for nu, at jeg blev - og at jeg tog så mange point i dag. Men jeg var bare så frustreret, sur og vred på mig selv fredag aften, efter jeg havde truffet nogle forkerte beslutninger på banen. Og jeg er fortsat samlet skuffet, for mit mål var VM-guld, sagde Lasse Norman.

Norman satser på at tage hjem og træne endnu mere frem mod Rio.

- Jeg er indstillet på at forbedre mig i alle discipliner. Der venter hårdt arbejde, som fynboen konstaterede.

Men først venter der altså: En burger!

  • SportFyn