Norge tæt på at overraske i blodig isduel


Norge tæt på at overraske i blodig isduel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Norge kunne med lidt held have besejret Slovakiet og spillet sig i OL-kvartfinalen i ishockey, men tabte 3-4. Tjekkiet er også videre på bekostning af Letland.

Det duftede svært af en overraskelse, men det blev ved drømmen om en OL-kvartfinale for det norske ishockeylandshold. Nordmændene tabte knebent 3-4 mod favoritterne fra Slovakiet efter et forrygende og dramatisk opgør.

Dramatikken begyndte allerede seks minutter inde i første periode, hvor den norske NHL-back Ole-Kristian Tollefsen med en albue sendte Lubos Bartecko i isen.

Slovakken røg bagover, knaldede hovedet i isen og blev liggende, mens blodet løb ud af baghovedet. Han måtte bæres fra banen, men er ifølge de første meldinger sluppet billigt fra sammenstødet.

Tollefsen røg i bad med matchstraf, men det svækkede ikke nordmændene, der kløede ufortrødent på, selv om holdet var bagud 1-3 efter første periode.

Med Anders Bastiansens udligning til 3-3 ét sekund før slutsignalet, lurede overraskelsen inden de sidste tyve minutter.

Her havde nordmændene flere nærgående forsøg, men slovakkernes Miroslav Satan blev matchvinder med sit mål til 3-4, som blev scoret 12 minutter før tid.

I den sidste ottendedelsfinale lykkedes det også for undertippede Letland at presse favoritterne fra Tjekkiet. Efter ordinær spilletid var stillingen 2-2, men David Krejci reddede æren og kvartfinalepladsen for tjekkerne, da han scorede til 3-2 i overtiden. Tjekkiet møder i sin kvartfinale Finland.

Norge tæt på at overraske i blodig isduel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce