Norge skyder skylden for OL-exit på dommer


Norge skyder skylden for OL-exit på dommer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Norges ishockeylandstræner er rasende på dommeren, som, han mener, var skyld i, at Norge ikke gik videre til kvartfinalen ved OL på bekostning af Slovakiet.

Norge fortjente at vinde, og dommeren var fej. Det mener Norges ishockeylandstræner, Roy Johansen, efter 3-4-nederlaget til Slovakiet ved OL i canadiske Vancouver, som sendte Norge ud af OL.

- Vi fortjente at vinde, men det var en fej dommer. Det haglede ned med udvisningssituationer i de sidste 10 minutter. Men igen ser vi, hvordan det er at være en lille nation i dette selskab. Man får ingenting gratis. Dommeren vinkede hele tiden spillet videre, siger Roy Johansen til nyhedsbureauet NTB.

Norges nøglespiller Ole-Kristian Tollefsen fik undervejs matchstraf for en hård tackling på Lubos Bartecko. Slovakken måtte blødende udgå med en hjernerystelse og forventes ikke klar til onsdagens kvartfinale mod Sverige.

Men heller ikke den episode løste dommeren korrekt, mener Norges landstræner.

- Han gik ikke ind med albuen. Hvis man ser situationen fra en anden vinkel, kan man se, at det var med skulderen. Vi fik to mål imod os i løbet af de fem minutter, vi var i undertal. Oveni måtte vi undvære Tollefsen resten af kampen, og han er en vigtig spiller for os, forklarer Roy Johansen.

Landstræneren var dog stolt over Norges spil mod Slovakiet, hvor Norge udlignede en 3-1-føring, før holdet måtte give fortabt til slut.

- Vi spillede meget mere intensivt, ofrede os mere og kæmpede hårdere end tidligere. Det føles surt at tabe lige efter kampen, men gutterne har gjort et kæmpe stykke arbejde.

Norge skyder skylden for OL-exit på dommer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce