Nordstrand tror på avancement


Nordstrand tror på avancement

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Københavns målscorer Morten Nordstrand var tilfreds efter den flotte 2-1-sejr over FC Moskva, men det var tæt på at gå galt, da russerne udlignede til slut.

Målscorer Morten Nordstrand tror på det videre avancement til Uefa Cuppens gruppespil, efter FC København torsdag vandt en flot 2-1-sejr ude over FC Moskva, men det var tæt på at gå galt, da russerne udlignede til slut.

- Det blev en meget mærkelig afslutning. Det føltes som at få en kold spand vand i hovedet, da de udlignede. Men så scorede Sionko til slut, og så brød jublen alligevel løs, fortalte Nordstrand til TV3+ efter kampen.

Sejren giver et godt udgangspunkt for det danske mandskab forud for returkampen hjemme i Parken om 14 dage.

- Det var et superresultat for os. Det er klart. Kampen blev spillet mest på deres præmisser. Alligevel spillede vi os frem til mange chancer, sagde angriberen.

Nordstrand er efter præstationen også optimistisk omkring mulighederne for videre avancement.

- Sejren giver os gode muligheder for at gå videre, og i Parken skal vi spille på vores præmisser. Jeg har svært ved at tro, at de kan holde os fra at score hjemme i Parken, og får vi først det mål, så bliver det meget svært for dem, vurderede Nordstrand.

Nordstrand tror på avancement

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce